Vacante

#vacanta #decembrie #destinatii

Destinatii pentru luna decembrie

Luna decembrie nu inseamna numai vacantele de sarbatori. Poti calatori in decembrie si sa te bucuri de avantajul de a avea o vacanta la inceput de iarna, in extrasezon. Iata in continuare cateva destinatii potrivite pentru o vacanta de decembrie:

Destinatii ieftine de vacanta in decembrie : Grecia
 

In decembrie, Grecia nu mai are chipul alb-albastru al verii senine, dar locuri frumoase tot poti vedea acum. In general, luna decembrie este considerata ca extrasezon in Grecia . Astfel, sunt turisti mai putini si preturi mai mici. Un alt avantaj consta in religia predominant ortodoxa care face din Grecia o destinatie atractiva pentru sarbatorile de iarna.

Sursa foto: foxnews.comLa inceputul lui decembrie, un pelerinaj la Sfantul Spiridon costa 185 euro pentru o vacanta de 6 zile. Un circuit de o saptamana in Grecia, de Craciun, costa in jur de 280 euro de persoana.
 

Destinatii favorite pentru decembrie: Dubai
 

Una dintre destinatiile cele mai recomandate pentru luna decembrie este Dubai. Orasul este o metropola internationala care ofera distractii pentru toate varstele, magazine uriase si, nu in ultimul rand, o vreme foarte placuta. Media maxima de temperatura in decembrie este de 25 grade Celsius. Mall-urile din Dubai concureaza cu celelalte mall-uri din lume in topul celor mai mari astfel de centre comerciale .

O oferta charter in Dubai in decembrie incepe cam de la 600 euro de persoana. Pachetul asigura biletul de avion, transferul de la aeroport si cazarea cu mesele incluse. Un revelion in Dubai, in schimb, este mult mai scump. Pretul unei astfel de vacante este de aproximaiv 1100 euro de persoana.
 

Decembrie in orasele europene
 

In Viena, Paris, Amsterdam, Berlin, Munchen, Stockholm, Bruxelles, Praga, Frankfurt etc au loc numeroase concerte si evenimente in perioada sarbatorilor de iarna, inclusiv celebrele piete de Craciun. De asemenea, statiunile montane din Austria, Italia, Elvetia, Slovenia, Bulgaria etc sunt atractive atat ca pret, cat si din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea