Vacante

#muzica in strada #scala din milano #new york #milano #buenos aires #muzica #chicago # destinatie de vacanta

Destinatii pentru iubitorii de muzica

Muzica constituie una dintre cele mai frumoase experiente care inlatura barierele intre straini si localnici, ajungand la inimile tuturor. Un concert in aer liber pe cheiurile Amsterdamului, o seara la opera in Milano, un tango stradal in Argentina, muzica este intalnita in multe orase ale lumii. Iata cateva dintre cele mai atractive:
 

Chicago, Statele Unite
 

Pasionatii de blues trebuie sa ajunga macar o data in viata in Chicago, Illinois. La inceputul verii are loc aici un festival de blues. Orasul are multe cluburi unde se canta acest gen de muzica.
 

Milano, Italia
 

Opera din Milano, La Scala, este unul dintre cele mai faimoase teatre pe plan mondial, in ultimii 200 de ani. Iubitorii muzicii lui Puccini pot veni aici pentru pentru a vedea opere care au avut aici premiera, la inceputul lui 1900, precum Madame Butterfly.
 

New York, Statele Unite
 

New York-ul este celebru pentru spectacolele sale pe Broadway si pentru concertele care au loc in sali precum Radio City Music Hall sau Carnegie Hall . Viata de noapte intensa, petrecerile si celelalte posibilitati de distractie asigura o muzica pe toate gusturile intr-unul dintre orasele de top ale lumii.
 

Viena, Austria

 

Viena este in primul rand o destinatie potrivita pentru iubitorii de muzica clasica . Metropola este faimoasa gratie compozitorilor sai: Mozart, Beethoven, Haydn. Salile de spectacol organizeaza numeroase concerte cu muzica lor. Balurile vieneze, celebrul vals vienez, spectacolele de opera reprezinta cateva dintre principalele atractii ale orasului.

Buenos Aires , Argentina

Pe langa traditia tangoului, Buenos Aires ofera muzica live publicului in numeroasele cluburi si pub-uri cunoscute sub numele de boliches. Aici se asculta muzica pe toate gusturile, de la jazz la reggae si hip-hop. Turistii pot merge la concerte de muzica clasica sau rock, muzica alternativa etc.
 

Londra, Marea Britanie
 

Londra este destinatia ideala pentru iubitorii de muzica. Orasul a oferit lumii interpreti si formatii celebre pe plan international. Londra este adesea gazda pentru concertele celor mai mari staruri ale muzicii. Cei pasionati de domeniu nu vor avea nicio clipa de plictiseala, deoarece evenimentele se succed permanent. Tot aici pot fi gasite magazine specializate in domeniu, de unde nu poti pleca cu mana goala.


Sursa foto: flybe.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea