Vacante

# destinatii de toamna #ungaria #germania #spania #portugalia #franta #marea britanie #destinatii de vacanta #italia

Destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi toamna

Te-ai bucurat de vara, ai vizitat marea, ai facut plaja si te-ai bronzat, insa acum este timpul sa incepi sa faci planuri pentr vacanta de toamna. Ai de ales intre Spania, Marea Britanie sau Franta pentru a te bucura de cele mai frumoase peisaje si oferte.


Barcelona - Spania


Daca iti place sa vizitezi muzeele si sa strabati orasul pe bicicleta, Barcelona este cea mai buna varianta pentru vacanta de toamna.

Partea buna este ca in Barcelon soarele straluceste inca destul de mult si in perioada de toamna, asa ca iti poti etala bronzul si tinutele de vara, fara sa te sufoci insa din cauza caniculei.


Roma - Italia

 

Roma te va impresiona prin atmosfera de muzeu in aer liber, prin strazile care te duc cu gandul la povesti de dragoste in nopti tarzii, prin produsele culinare puse la dispozitie de bucatarii italieni.

Temperaturile sunt perfecte pentru plimbari lungi si tarzii in perioada de toamna, iar sesiunile de shopping vor fi mai antrenante ca niciodata.


Budapesta - Ungaria


Budapesta te va impresiona in fiecare toamna cu festivaluri si targuri traditionale care de care mai complexe si mai bogate, dar si cu plimbari magice pe malul Dunarii.

Daca ajungi toamna in Budapesta nu rata plimbarile prin centrul vechi si nici restaurantele cu preparate culinare traditionale.


Provence - Franta


Provence este o regiune pe care o poti vizita in orice moment al anului si care va fi mereu la fel de frumoasa.

Toamna insa, sezonul lavandei este pe final, iar aromele fine si suave ale plantei iti vor incanta simturile suficient de mult cu fiecare adiere placuta de vant.

Daca ajungi in Provence in luna septembrie, vei asista la culesul viilor si la festivalurile gastronomice.


Manchester - Marea Britanie


Daca iti place viata de noapte si iti place sa vizitezi orasele ziua, dar mai ales dupa lasarea intunericului, Manchester este cea mai buna varianta.

Daca ajungi in Manchester trebuie sa iti iei la tine mai mult de o bluza cu maneca scurta pentru ca vremea este destul de capricioasa, insa te poti refugia intotdeauna intr-un bar sau restaurant cu mancare multa si buna daca te simti amenintat de cativa nori.


Munchen - Germania


Munchen este destinatia ideala de toamna daca iti doresti sa participi la festivalul Oktoberfest. Acesta este unul dintre cele mai populare si faimoase festivaluri de muzica din Europa, asa ca nu trebuie sa il ratezi daca ajungi in Germania.


Paris - Franta


Daca nu suporti Parisul vara, cand este extrem de aglomerat, cu siguranta ti se va parea o experienta minunata sa il vezi toamna, atunci cand grupurile de turisti sunt prezente intr-un numar foarte mic.


Sevilia - Spania


Sevilia este un oras pe care putin lume il tolereaza vara din cauza temperaturilor insuportabil de ridicate, asa ca toamna este cel mai mult moment in care il poti vizita.


Lisabona - Portugalia


Chiar daca nu este cea mai cautata destinatie nici in timpul verii, Lisabona este un oras care merita vizitat in special toamna, cand te vei bucura de cultura, diversitate si oameni noi, foarte primitori si prietenosi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea