Vacante

#revelion #destinatii #vacanta

Destinatii noi si vacante inedite de revelion

De revelion, destinatiile favorite sunt cele indepartate, exotice sau pur si simplu foarte departe de casa, cu o cultura diferita . Multi operatori de turism propun pachete speciale de revelion, in locatii inedite. Altii mizeaza pe destinatiile predilecte de Anul Nou.

Astfel, multe oferte de revelion 2011 propun vacante in New York, Republica Dominicana , Cuba, Dubai si chiar croaziere in Caraibe sau pe Marea Mediterana. Daca o vacanta de Anul Nou in Dubai costa in jur de 900 euro de persoana, una in Republica Dominicana sau Cuba costa de la 1900 euro in sus.

In Cuba, de exemplu, turistii au ocazia sa ia lectii de salsa si rumba, sa priveasca delfinii si sa faca scufundari printre corali. Pe langa plaja, se pot face drumetii montane in Sierra Maestra. Povesti mai mult sau mai putin credibile despre Fidel Castro, un trabuc si un cocktail completeaza tabloul. O vacanta de revelion in Cuba costa de la 1895 euro de persoana, conform agentiei Perfect Tour.
 

Revelion in Vietnam
 

Pentru turistii care isi doresc sa inceapa noul an intr-un loc deosebit, exista o oferta de revelion in Vietnam. “Am propus acest program deoarece este o destinatie inedita pentru revelion. Avem deja inscrisi, deoarece sunt persoane care merg an de an intr-un loc nou si isi doreau ceva special”, ne-a explicat Alina Dascalu, reprezentant J’Info Tours. Turistii au ocazia sa viziteze Saigonul, ajung in Da Nang, Hoi An sau Hanoi, locuri in care viziteaza pagode, fac cumparaturi si plaja, vad un palate regale, fac croaziere sau viziteaza muzee importante precum cel arheologic de la My Son, supranumit si “Valea Regilor”.

Un astfel de program dureaza 16 zile si costa 2798 euro de persoana. In pret sunt incluse biletul de avion, transportul local, cazarea cu mic dejun si cina, cina festiva de revelion, transferurile si ghidul. De asemenea, in pret sunt cuprinse si tururile, excursiile si intrarile la obiectivele din program. Printre cheltuielile suplimentare, neincluse in pret, cea mai importanta este reprezentata de taxele de aeroport, 389 euro de persoana.
 

Revelion in Kenya
 

O destinatie de Revelion pentru impatimitii de adrenalina este Kenya. O astfel de vacanta reuneste mai multe avantaje: posibilitatea de a face plaja si baie, aventura in safari prin jungla, apropiere de natura, cunoasterea unei culturi foarte diferite de cea europeana moderna etc. “Combinatia unica a posibilitatilor de divertisment face ca aceasta destinatie sa fie preferata de turistii cu spiritul de aventura bine dezvoltat dar si de cei care doresc sa descopere frumusetea unei culturi radical diferite de mediul european modern” precizeaza Emoke Tamas, marketing & sales manager Best Reisen Romania intr-un comunicat al companiei.

O vacanta pentru revelionul 2011 costa 1874 euro de persoana, conform agentiei Best Reisen. Pachetul asigura un sejur de 9 zile cu plecare din Bucuresti, la un hotel de 4 stele all inclusive, taxe de rezervare si de aeroport, cina festiva din seara de revelion. Pentru o astfel de vacanta este recomandat vaccinul impotriva febrei galbene.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea