Vacante

#destinatii vacanta copii #destinatii vacanta #vacanta copii # vacanta toamna # destinatii vacanta iarna

Destinatii interesante pentru copii in sezonul rece

In perioada de toamna si iarna, exista o multime de destinatii potrivite pentru o vacanta in familie, cu copiii. Muzee ale jucariei si ciocolatei, gradini zoologice, parcuri cu patinoar, magazine cu dulciuri si cadouri pentru copii, iata cateva dintre atractiile acestor destinatii.

Descopera cateva dintre cele mai frumoase destinatii pentru copii in sezonul rece:


Londra, distractie nesfarsita pentru copii


Desi este un oras cu o vreme mohorata, Londra este una dintre cele mai atractive metropole europene pentru familiile cu copii, chiar si in sezonul rece. Cei mici gasesc aici multe parcuri si muzee dedicate copiilor, parcuri de distractie, gradini zoologice, magazine cu produse pentru copii etc.

In toamna, copiii pot merge la un musical cu personaje din povesti. Iarna, cei mici sunt atrasi de targurile de Craciun si magazinele impodobite. Pollock's Toy Museum este un muzeu dedicat jucariilor care este popular in randul copiilor. Tot pentru copii se organizeaza un tur Harry Potter in care sunt vizitate locurile unde s-a filmat pentru celebrul film.


Vacanta la Viena cu copiii


Viena nu este numai orasul valsului si al cafelei, dar si o metropola prietenoasa cu cei mici. In parcul Prater familiile cu copii pot sa se distreze cateva ore. Pentru o panorama spectaculoasa asupra orasului, mergi la Roata Mare.

In Viena exista sali de spectacol si cinematografe perfecte pentru o seara cu copiii in oras. Iar daca micutilor tai le place muzica, atunci acestia trebuie sa viziteze House of Music, unde se pot face experimente proprii si unde cei mici gasesc instrumente muzicale gigantice.


Vacanta in Paris cu familia


Parisul este una dintre cele mai bune alegeri pentru o vacanta in familie. Cei mici au ocazia sa se distreze, dar si sa-si imbogateasca cunostintele.

Multe muzee organizeaza ateliere special concepute pentru copii. Muzeul de istorie naturala este o alta atractie potrivita pentru cei mici. O zi petrecuta la Disneyland le ofera copiilor amintiri de neuitat. Cauta restaurantele cu meniuri special concepute pentru copii si ofera-le celor mici o experienta culinara deosebita.


Laponia, o destinatie pentru sarbatorile de Craciun


Laponia este o destinatie atractiva in primul rand pentru turistii care calatoresc cu familia. Aceasta destinatie prezinta interes pentru copii datorita Satului lui Mos Craciun si pentru adulti datorita fenomenelor atmosferice si a frumusetii naturale de aici.

O vacanta in Laponia, insa, costa peste 1000 euro de persoana si include, pe langa bilet de avion, cazare si mese, imbracaminte termoizolanta.


New York de Anul Nou


Una dintre cele mai frumoase destinatii pentru a petrece Revelionul cu copiii este New York. Atmosfera efervescenta a orasului, strazile si cladirile impodobite de sarbatori, patinoarul in aer liber, muzeele sunt numai cateva dintre activitatile de timp liber.

Pentru copii, New Yorkul este o sursa inepuizabila de distractie, indiferent de varsta. Pentru un program cat mai interesant, este bine sa faci rezervari din timp.

Sursa foto: roadandtravel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea