Vacante

#vacante #copii #praga #mamaia #germania #vacanta cu familia

Destinatii de vara pentru familiile cu copii

Cei care isi doresc sa mearga undeva in vacanta impreuna cu copiii gasesc inca oferte atractive in aceasta vara, in tara si peste hotare. Pe litoralul romanesc , unii hotelieri acorda reduceri de 100% pentru primul copil cazat in camera cu doi adulti. Cei care aleg Europa pot vizita gradini zoologice sau parcuri de distractie , atractive pentru cei mici.


distractie pentru copii si adulti


Una dintre cele mai atractive vacante pentru copii o reprezinta parcurile de distractie. Desi Disneylandul francez este cel mai cunoscut, exista si alte parcuri foarte ofertante din punct de vedere al programelor. “Sunt cereri destul de multe, in special pe Disneyland Paris, pentru ca de el stie lumea cel mai mult. Insa sunt multe alte parcuri deosebite si foarte putin cunoscute in Romania”, a declarat pentru acasa.ro Ana Irima, reprezentant al agentiei Exclusive Holidays.

Un parc de distractii deosebit de atractiv pentru copii se afla in Bavaria, Germania. Parcul Legoland se afla cam la o ora si jumatate de mers cu masina din Munchen sau Stuttgart. Vizitatorii au la dispozitie peste 40 de puncte de atractie, precum Miniland, Knights Kingdom sau Pirates Land. In iulie-septembrie 2010, o camera costa 107 euro de persoana. Daca sunt 4 persoane, pretul per persoana scade la 72 euro pe noapte, conform agentiei Exclusive Holidays. Suma asigura cazarea cu mic dejun si 2 intrari in parc per sejur.


Minivacanta in Europa cu familia


Cei care dispun de un timp foarte limitat pot opta pentru un pachet de familie intr-o metropola europeana. De exemplu, o astfel de vacanta in Praga costa 480 euro, conform agentiei Family Travel.

Pretul asigura, pe langa transfer si cazare , diverse alte servicii: bilete de intrare la zoo, un tur de oras, o croaziera pe Vltava, o cafea sau o bere intr-o cafenea din centrul Pragai.  Pretul nu include si biletele de avion.


Vacante cu copiii pe litoralul romanesc


In vara 2010, una dintre variantele avantajoase ca pret le reprezinta sejururile de pe litoralul romanesc. Turistii gasesc aici diverse reduceri si facilitati pentru familiile cu copii. Acestea din urma sunt legate in principal de cazare si mai putin de regimul de masa, ofertele de all inclusive nefiind foarte multe. “In functie de hotel, se fac diverse reduceri. In privinta ofertelor all inclusive, cererile sunt destul de putine”, ne-a spus Diana Musat, reprezentant al agentiei Cocktail Holidays .

La inceputul lunii august, un sejur in Mamaia, la un hotel de 3 stele, costa 768.02 lei de persoana, pentru 5 nopti de cazare cu mic dejun. Pentru doua mese pe zi, in functie de optiunea personala, sejurul costa 978.03 sau 948.03 lei de persoana. Pentru varianta cazare cu 3 mese pe zi, pretul ajunge la 1158.04 de persoana.

In oferta sunt incluse diverse facilitati pentru copii: primul copil pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru al doilea copil, se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea