Vacante

#hawaii #argentina #destinatii de vacanta #dans #maroc #texas

Destinatii de vacanta unde dansul inseamna pasiune

Dansul este un limbaj nonverbal inteles de toata lumea si una dintre cele mai impresionante modalitati de exprimare. Cand calatoresti, dansul iti ofera o experienta unica, prin care intelegi mai bine cultura locala, pasiunile, trairile, credintele sau conceptiile localnicilor. Descopera 4 destinatii de vacanta unde dansul inseamna pasiune.


Belly dance in Maroc

Unul dintre cele mai seducatoare dansuri este cel oriental, belly dance. Marocul este o destinatie perfecta pentru a descoperi traditiile acestui dans. Daca vizitezi Marrakech-ul, mergi la un restaurant traditional unde se pot urmari spectacole de dans.

Decorul exotic, cu o arhitectura spectaculoasa, pusa in valoare de luminile felinarelor colorate, asigura o atmosfera speciala. Dansatoarele au reprezentatii diferite, dupa tipurile de dans: belly dance cu val, sabie, caldelabru, sarpe etc.


Two-step in Texas

In Texas, una dintre cele mai frumoase modalitati de a petrece o seara in oras este sa mergi intr-un local unde se danseaza "two-step", un dans foarte popular in acest stat. "Two-step" ofera turistilor posibilitatea de a trai experienta unei seri americane tipice: muzica texana, tinuta din cizme si palarie de cowboy, oameni multi savurand atmosfera texana.

Intr-un astfel de local, poti incerca sa inveti cativa pasi de dans sau pur si simplu sa privesti de pe margine si sa te bucuri de o seara frumoasa, autentic texana. Un avantaj al acestei destinatii este faptul ca astfel de locuri pot fi vazute in orice perioada a anului.


Hula in Hawaii

Cui nu-i place unduirea dansului hawaiian, prestata de fete frumoase cu parul lung si ghirlande de flori la gat? Intr-o vacanta in Hawaii, poti asista si chiar incerca dansul hula. Creat de bastinasi cu secole in urma, acest dans spune povestea crearii insulelor si a legendelor hawaiiene. In fiecare an, in luna noiembrie, in Honolulu are loc World Invitational Hula Festival, un eveniment dedicat acestui dans fascinant.


Tango, Argentina

Niciun alt loc nu este mai bun decat Argentina pentru a-l experimenta. In diverse regiuni ale Argentinei exista stiluri diferite de tango, unul dintre cele mai cunoscute fiind tangoul argentinian.

In acest stil de tango, partenerii stau imbratisati, cu pieptul lipit. In stilul international, conexiunea se face la nivelul soldului. Pentru o vacanta memorabila, mergi in Buenos Aires in luna august, la World Tango Festival.



Sursa foto: denverpost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea