Vacante

#destinatii de vacanta #marea bariera de corali #vacanta august #islanda #cambodgia #austria #august #vacanta #amazon #costa rica

Destinatii de vacanta perfecte pentru luna august

Luna august vine in fiecare an cu temperaturi ridicate, ceea ce nu este chiar pe placul tuturor. Cand aerul din marile orase este fierbinte si in clasicele destinatii de vacanta este cald si aglomerat, evadeaza pentru cateva saptamani si alege sa mergi intr-un loc unde te poti bucura de temperaturi placute, liniste si plaja in acelasi timp. Iata cateva destinatii perfecte pentru tine, in care poti merge in august!

Islanda

Cel mai bun moment in care poti vizita Islanda este incepand cu jumatatea lunii august. Atunci, aceasta destinatie este cel mai putin aglomerata cu grupuri de turisti si gasesti usor locuri de cazare disponibile la preturi ceva mai accesibile, decat de obicei. In luna august, vremea in Islanda este perfecta pentru a admira superbele privelisti de aici si pentru a petrece cat mai mult timp in natura, bucurandu-te de vegetatia bogata din aceasta tara.

Austria

Austria este destul de aglomerata in luna august, dar ziua este inca lunga, vremea este buna si sunt multe festivaluri care se organizeaza in aproape toate colturile tarii la care poti lua parte, mai ales daca te numeri printre cei care apreciaza muzica clasica. Preturile la cazare sunt pentru toate buzunarele chiar si in aceasta luna a anului, mai putin in Salzburg, unde are loc unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica clasica din Europa in aceasta perioada. In Austria, te poti relaxa admirand peisajele frumoase, dar poti vizita si multe obiective turistice faimoase.

Cambodgia

In Cambodgia te vei bucura de frumusetea naturii, pentru ca este o tara extrem de verde, cu multa vegetatie. In doua zile din trei ploua, dar diminetile sunt mereu insorite si atunci poti sa profiti de termperaturi placute si sa vizitezi zonele pline de vegetatie din Cambodgia sau faimoasele lor orezarii. Cambodgia mai este o destinatie perfecta si pentru cei dornici de un masaj bun, de golf si preparate culinare rafinate.

Costa Rica

Chiar daca pana la jumatatea lunii august in Costa Rica este sezonul ploios, te poti consola cu preturile mici din aceasta perioada, dar si de frumusetile naturii pe care le ofera aceasta tara. In Costa Rica, poti profita de diminetile cu soare, pentru plaja si sporturi nautice, iar dupa-amiaza te poti odihni ascultand sunetul ploii tropicale care racoreste totul in jur.

Amazon

Din august pana in decembrie este sezonul secetos in regiunile de nord ale Amazonului Brazilian, ceea ce inseamna ca nivelul raului este scazut si plajele sunt expuse, perfecte pentru a sta la soare. Plajele cu nisip alb sunt de o frumusete unica in lume, de aceea o vacanta aici este, fara indoiala, o experienta de neuitat.

Marea bariera de corali

Luna august este momentul perfect pentru o vacanta in insulele din jurul Marii bariere de corali, mai ales pentru cei care iubesc scufundarile. In aceasta luna aici, cerul este senin, apele sunt calme, iar vizibilitatea sub apa pentru scufundari este foarte buna. Tot in august mai poti admira aici si viata animalelor salbatice care vietuiesc in aceasta parte a lumii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea