Vacante

#vacante pentru barbati #germania #irlanda #olanda #vacanta #grecia

Destinatii de vacanta pentru barbati

Destinatiile de vacanta potrivite pentru barbati acopera cateva dintre punctele de interes ale acestora: masini, fotbal, alte sporturi, distractie. Aceasta din urma se traduce in multe feluri, de la o halba de bere la Oktoberfest la un jeton norocos in Vegas sau o noapte in Cartierul Rosu din Amsterdam.
 
Iata in continuare 5 destinatii de vacanta potrivite pentru turistii de sex masculin:
 

Germania: bere, fotbal si masini
 

Germania este o tara cu traditie in fotbal. Turistii care ajung in Munchen au posibilitatea sa asiste la un meci pe stadionul Allianz Arena sau pur si simplu sa-l viziteze in afara evenimentelor. Allianz Arena se afla in partea de nord a orasului si este considerat unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa. In 2006, Allianz Arena a gazduit Cupa Mondiala.

Sursa foto: tripadvisor.co.ukTot in Munchen se desfasoara unul dintre cele mai cunoscute festivaluri pe plan international, Oktoberfest. Pentru barbati si nu numai, perioada septembrie-octombrie reprezinta un motiv de bucurie. Germania este recunoscuta pentru productia de bere si niciun alt loc din Germania nu este mai potrivit pentru a incerca aceasta bautura decat la Oktoberfest. Anul acesta, Oktoberfest se va desfasura intre 17 septembrie si 3 octombrie.

Pentru barbatii care au mintea limpede, Germania ofera o ruta speciala, destinata condusului la volan. Ruta se numeste Ultimate Driving Experience si masoara peste 10.000 de km, fiind impartita in 4 mari zone: North Cup, Eastern Promise, Scorching South si Wild West. Cei pasionati de masini, posesori de carnete de conducere, se pot bucura in Germania de sosele deosebite si peisaje spectaculoase.
 

Irlanda: sport sau viata de noapte
 

Dublin poate fi o alegere foarte potrivita pentru cei interesati de distractie. Orasul ofera o viata de noapte bogata, cu numeroase cluburi si puburi, unde sa intalnesti multa lume si sa bei bere locala.

Barbatii activi gasesc in aceasta destinatie de vacanta o sursa inepuizabila de sport si aventura.  Atat raurile, cat si zona de coasta ofera locatii foarte bune pentru pasionatii de pescuit. Ciclismul este un alt sport care se practica atat in zonele rurale, departe de agitatia orasului, cat si in regiunile montane, pe un teren mai dificil. Exista centre de inchirieri de biciclete, ghiduri cu trasee si informatii utile. Exista si numeroase sporturi de apa, precum scufundarile, wind surfingul sau kayaking.
 

Grecia, un paradis pentru petrecerile nocturne
 

In Grecia, dupa orele 10:00 seara, incepe viata de noapte. Aceasta tara este faimoasa pentru viata de noapte foarte bogata, care tine pana a doua zi dimineata. Barurile si cluburile ofera muzica diversificata, pot fi gasite in multe locuri si au program pana la orele 6-7 dimineata. Pe langa Atena, locuri faimoase pentru distractia nocturna sunt cateva insule, precum santorini sau Mykonos.

Sursa foto: dialashop.comAceasta din urma este o insula cosmopolita si aglomerata, in special in timpul verii, cand este invadata de turisti dornici de distractie. Mykonos si-a castigat reputatia datorita numeroaselor cluburi si baruri, unde se danseaza pana in zori. Exista o mare varietate de localuri pentru viata de noapte, unde sunt invitati DJ veniti de prin toata lumea.

Tot in Grecia exista un loc pe care numai barbatii pot sa-l viziteze. Afla mai multe despre Muntele Athos aici.
 

Statele Unite, pacate pe plaja sau in casino
 

Statele Unite reprezinta o destinatie de vacanta ideala pentru barbati, daca este vorba despre orase de top precum New York sau orase dedicate in intregime distractiei, precum Las Vegasul.

I se mai spune “Orasul pacatelor”, “Capitala mondiala a distractiei” sau “Orasul care nu doarme niciodata” si pe buna dreptate. Intregul Las Vegas este un spectacol menit sa trezeasca simturile si sa alunge orice constrangeri. Turistii gasesc aici o libertate absoluta in ceea ce priveste distractia. Spectacole de lumini si sunet, cazinouri, baruri, petreceri care nu par sa se sfarseasca niciodata fac parte din miraj.

Miami este de asemenea una dintre destinatiile de top din Statele Unite, celebra pentru aerul sau cosmopolit si exotic. Orasul seduce prin plajele cu nisip unde se spune ca se intalnesc cu usurinta femei. Clima blanda, cu cer senin si soare pune in valoare frumusetea orasului cu multe magazine, restaurante si cluburi. Cei singuri dispun de multe variante de a-si petrece timpul liber si de a cunoaste lume noua: lectii de salsa, plaje, cluburi de noapte, galerii de arta etc.
 

Olanda, o destinatie permisiva
 

Olanda si-a castigat o reputatie in ceea ce priveste mentalitatea moderna si deschisa. Una dintre principalele atractii o reprezinta viata de noapte in principalele orase precum Amsterdam sau Rotterdam.  Metropolele dispun de cluburi de noapte si discoteci sofisticate, baruri si cafenele unde olandezii si strainii se distreaza pana dimineata.

In Amsterdam, red light district sau Amsterdam Arena sunt doua dintre principalele obiective turistice ale orasului. Pentru cei care nu sunt atrasi de barurile unde se consuma marijuana exista posibilitatea de a pilota un Aston Martin V8 Vantage sau un Lamborghini Gallardo, cu ajutorul unor instructori experimentati. Astfel de curse sunt organizate si oferite turistilor dornici de o experienta la volan. Exista si pachete de vacanta care includ, pe langa cazare sau transport cu avionul , si un astfel de stagiu de pilotaj complet, cu un program de o zi intreaga.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea