Vacante

#destinatii de vacanta inspaimantatoare #destinatii de vacanta halloween #destinatii de vacanta infricosatoare # vacanta Halloween #destinatii de vacanta

Destinatii de vacanta inspaimantatoare! Sunt atat de creepy incat putini oameni au acees in zona

Iata cateva destinatii inspaimantatoare si bizare in care nu cred ca iti doresti sa ajungi. Totusi, faptul ca sunt atat de putin accesibile, le face foarte atragatoare. Exact ca in cazul oricarui lucru interzis, aura de mister din jurul lor a crescut si mai mult, aducand aceste destinatii pe lista celor mai inspaimantatoare locuri de vizitat.

1. Randall Park Mall

Sursa foto: blog.runnymede.com

Cand Randall Park Mall a fost deschis in 1976, era cel mai mare mall din SUA. Situat chiar in afara orasului Cleveland, aceasta Mecca a cumparaturilor avea 2.2 milioane de metri patrati pentru vanzari cu amanuntul. Insa, cand vine vorba despre mall-uri, cu cat sunt mai mari cu atat cad mai greu. Acesta a incetat sa mai functioneze ca mall din 2009, iar demolarea lui a inceput in 2014 si inca mai exista si azi sectiuni ale fostului mall. Nu este tocmai bantuit, dar arata asemeni unui oras fantoma, fiind inaccesibil publicului.

2. Parcul tematic Sase Steaguri din New Orleans

Sursa foto: lovethesepics.com

Acest parc a avut o viata scurta. S-a deschis in 2000 si a fost inchis pentru totdeauna dupa Uraganul Katrina, in 2005. De atunci a ramas gol, cu caruselul in nemiscare si fara pic de viata. Parcul nu este bantuit in sensul traditional, ci este doar o marturie zguduitoare a tuturor vietilor pierdute atunci si a fortei devastatoare a uraganului.

3. Penitenciarul de femei Renz

Sursa foto: smays.com

Situat chiar in afara orasului Jefferson, Missouri, fostul penitenciar al femeilor, Renz, are o reputatie nu prea buna. Cand s-a dechis in 1926 era inchisoare pentru barbati si fiind treptat modificat. Cand marele potop din 1933 a lovit, Renz adapostea doar femei. Detinutele au fost evacuate si cladirea a fost abandonata, apele crescand foarte mult. De atunci natura a luat in stapanire cladirea, iar unii oameni au semnalat ca ea nu este complet goala. Un clarvazator a remarcat chiar ca exista acolo o intensa activitate paranormala. De atunci Renz a devenit cel mai bantuit loc din Jefferson City.

4. Gilman, Colorado

Sursa foto: outtherecolorado.com/

Fostul oras minier Gilman, Colorado, se afla deasupra unei stanci de 600 de metri, deasupra raului Eagle. Gilman a fost de fapt o mina destul de prospera, fondata in 1883 si functionala pana in 1984 cands-a inchis din cauza conditiilor toxice. Ea a ramas goala de atunci, tranzitarea zonei fiind interzisa.

5. Grande Ballroom, Detroit

Sursa foto: atlasobscura.com

Aceasta superba cladire in stil art deco a vazut candva unele dintre cele mai mari spectacole de jazz si rock. De asemenea, a adapostit si afaceri in spatiul de vanzare cu amanuntul de la primul etaj, inclusiv un magazin si o farmacie. Desi odata era plina de muzica si oameni care dansau, sala de bal a fost parasita in 1972 si lasata in paragina.

6. Spitalul de psihiatrie Rockland

Sursa foto: abandonedamerica.us

Ce poate fi mai infricosator decat un spital psihiatric abandonat?! Ce zici de unul partial abandonat?! Asa se intampla aici, la spitalul de psihiatrie Rockland, New York, unde trecutul intalneste prezentul intr-un mod foarte ciudat. Un loc popular pentru anchetatorii paranormali, partea cea mai infricosatoare este fosta aripa a copiilor unde inca mai exista jucarii, birouri si desene pe pereti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea