Vacante

#thailanda #danemarca #franta #destinatii de vacanta #italia #bulgaria #vacanta copii # vacanta in familie

Destinatii de vacanta ideale pentru familiile cu copii

In momentul in care copiii apar in viata ta, destinatiile precum Ibiza, Las Vegas sau Amsterdam raman doar o amintire frumoasa. Din clipa in care ai o familie, vacantele tale trebuie sa fie cat mai relaxante, in destinatii linistite, bazate pe activitati educative si chiar fizice.

Iata cateva dintre destinatiile ideale pentru o vacanta de vis cu copiii:


Thailanda

Thailanda este o destinatie exotica, in care tu si copiii tai va veti relaxa, veti inota, dar in acelasi timp va veti bucura de temple, fauna salbatica si animale exotice.

Cea mai potrivita plaja pentru familiile cu copii este Ko Chang, acolo unde cei mici vor fi in siguranta datorita apelor linistite si se vor distra pe cinste.


Italia

Italia se mandreste cu mai multe parcuri de distractii pentru copii, printre care si Gardaland, din provincia Veneto. Parcul este un adevarat paradis pentru copiii de toate varstele.

Inca de la intrarea in parc, vei fi intampinat de personaje din desene animate, iar pe masura ce inaintezi, vei descoperi tot felul de tentatii, incepand de la cescute rotitoare si cinematografe 6D, pana la cel mai impresionant montagne russe!


Franta

Si Franta este o destinatie incantatoare pentru familiile cu copii. Ii poti duce pe copiii tai sa viziteze nenumarate muzee, le poti vorbi despre arhitectura si istoria oraselor, dar mai ales le poti face o surpriza cu o vizita la Disneyland.


Danemarca

Danemarca este o destinatie destul de scumpa, pliata pe bugetele locuitorilor sai, insa in acelasi timp Danemarca este o tara ideala pentru copii.

In Copenhaga vei descoperi parcul de distractii Trivoli, care a fost infiintat in 1843 si care este inca un punct de atractie pentru familiile din intreaga lume.


Bulgaria

Nisipurile de Aur reprezinta una dintre destinatiile de vara ideale pentru o vacanta relaxanta alaturi de copiii tai. Cateva zile pe plajele de vis ale Bulgariei vor consuma toate resursele de energie ale copiilor, iar tie iti vor incarca bateriile in totalitate.



Sursa foto: kidsplanet.hu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea