Vacante

#sighisoara #delta_dunarii # vacanta romania #transalpina #help travel #cazanele dunarii

Destinatii de vacanta de vis in Romania, pe care sa le vizitezi vara aceasta

In mirajul promovarii vacantelor peste granite, uitam ca exista o serie intreaga de destinatii de vacanta de vis si in Romania, poate chiar mai spectaculoase decat cele din strainatate. Formele de relief unice si diversificate, castelele medievale sau peisajele naturale care iti taie rasuflarea, sunt obiective turistice mereu fascinante, pe care le ai la doar doi pasi de tine!

Help Travel vrea sa iti faca din nou cunostinta cu frumusetile Romaniei si sa te invite sa vizitezi destinatii de vacanta fascinante, pe care le poti vizita chiar si vara aceasta, fara sa faci eforturi financiare deosebite. Iata ce variante ai la dispozitie, prin magazinuldevacanta.com.


1. Transalpina

Cel mai inalt drum rutier din Romania, Transalpina traverseaza Muntii Parang si ofera o panorama incredibila, chiar mai frumoasa decat Transfagarasanul. Fiind asfaltata abia in anul 2009, soseaua si-a pastrat salbaticia neintinata si farmecul aparte, fiind singurul drum practicabil din Romania care ajunge pana la nori.

Cu Help Travel, poti pleca intr-o excursie de weekend catre Transalpina, in datele de 23.06, 13.07, 27.07, 10.08, 24.08, 07.09 sau 21.09. Tariful este de 145 lei/adult si 125 lei/copil (2-12 ani).


2. Delta Dunarii

Delta Dunarii, numita si Raiul pasarilor si al pestilor, este un loc cu adevarat unic, unde poti admira un mediu natural complex, te poti plimbla cu barca pe canale si lacuri sau poti asculta freamatul stufului.

Cu Help Travel, poti vizita Delta Dunarii pe data de 3.08, timp de doua zile, cu un tarif de 299 lei/adult.


3. Sighisoara

Cetatea medievala Timisoara este intotdeauna o destinatie de vacanta plina de farmec, cu 15 turnuri de aparare, 5 bastioane de artilerie si ziduri masive care au oprit asediul cotropitorilor in trecut. In prezent, se pot vizita 9 turnuri si 3 bastioane.

Poti vizita Sighisoara in cadrul unei excursii de o zi cu Help Travel, cu plecare pe data de 24.08 (145 lei/adult si 125 lei/copil) si poti participa la faimosul Carnaval de la Sighisoara, pe 27.07 (Pret 199 Ron/persoana).


4. Cazanele Dunarii

Cazanele Dunarii, impartite in Cazanele Mari si Cazanele Mici, reprezinta zona in care Dunarea patrunde prin Muntii Carpati si formeaza un defileu spectaculos. Flora ce poate fi admirata este cu adevarat spectaculoasa. In Cazanele mari, exista o specie de lalele care creste numai in aceste locuri, laleaua Cazanelor.

Poti merge in excursie cu Help Travel in zilele de 22.06, 13.07, 10.08 si 14.09, timp de doua zile, cu 249 lei/persoana.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea