Vacante

#paris #antalya #mauritius #bungalow #plaja #hotel #seychelles #bora bora #luna de miere

Destinatii de top pentru luna de miere 2008

Visezi la un bungalow inconjurat de ape albastre sau un oras cu arhitectura veche, scaldata de razele soarelui, in care sa-ti petreci luna de miere? Atunci ai ocazia sa faci alegerea potrivita. In acest an, multe dintre cele mai cautate oferte honeymoon sunt destinatiile cu o clima calda, fie ele indepartate (tari exotice), fie statiunile din apropierea Romaniei(Turcia, Bulgaria), fie metropolele europene cu iz istoric si panorame romantice.

“Anul acesta, destinatiile cele mai solicitate au fost cele exotice: Seychelles si Maldive, apoi Palma de Mallorca si Tenerife. Pentru vara aceasta sunt Portugalia - Algarve, Turcia si croazierele pe Marea Mediterana. O destinatie mai scumpa ar fi Bora Bora - pretul poate incepe de la 2000 euro de persoana. Mai ieftina ar fi Turcia- de la 400 euro/persoana pentru all inclusive.

Daca tinerii casatoriti nu dispun de foarte mult timp pentru luna de miere, recomandam destinatii mai apropiate, dar la fel de romantice: Paris, Roma, Venetia, Tenerife, santorini , Sardinia, Antalya si Algarve-Portugalia. O experienta aparte reprezinta un sejur pe o croaziera pe Marea Mediterana sau in Caraibe.” ne-a declarat Tatiana Bulubica, Coordonator PR (Perfect Tour).

La_Digue_Island-SeychellesCele doua orientari descriu categoria de vacante, oferite in functie de preturi. Cuplurile care cauta pachete pentru luna de miere pana in 1000 de euro gasesc hoteluri de 4 si 5 stele cu all inclusive in statiunile din Grecia, Turcia si Bulgaria, precum si in tarile europene renumite pentru romantism, cum este Franta.

Parisul, eterna destinatie romantica

Astfel, daca alegi sa-ti petreci luna de miere in Capitala Luminilor, ignora clieseele despre Paris si asteapta-te sa fii impresionat. Parisul chiar este unul dintre cele mai romantice orase ale lumii, iar acest lucru il poti constata din prima secunda cand iesi la plimbare pe jos, pe stradutele pariziene.

O camera te costa de la 54 euro pe noapte, intr-un hotel de 3 stele din Paris. Gasesti si pachete speciale, pentru mini-sejururi in luna de miere, care contin, pe langa cazarea cu mic dejun, o cina la un restaurant american cu vinul inclus in pret, un welcome drink la sosire, un tur de oras si o plimbare pe Sena. Pachetul cu 2 nopti de cazare si bonusul aferent costa 415 euro de persoana (Perfect Tour).

Luna de miere in Antalya

In Antalya, o luna de miere este potrivita pentru cuplurile care isi doresc sa stea la plaja si sa se distreze, avand parte totodata de servicii calitative. Pretul unui sejur de 7 nopti incepe de la 769 euro de persoana. Pachetul include transport cu avionul , cursa charter, 7 nopti de cazare cu demipensiune intr-un hotel de 5 stele, transferul aeroport – hotel- aeroport si asistenta turistica. La aceasta suma se adauga 85 euro pentru taxa de aeroport, 10 euro pentru taxa de viza si 23 lei, daca iti faci asigurare medicala (Family Travel).

Malaga, leagan andaluz cosmopolit

bora-bora luna de miereOras cosmopolit, situat intr-un golf andaluz, Malaga este una dintre cele mai importante destinatii turistice ale Spaniei. Gratie pozitiei sale geografice, Malaga este o alegere potrivita oricand, fiind insorita pe toata durata anului. In plus, plajele diversificate, vegetatia luxurianta, viata de noapte, muzeele si gastronomia locala o fac foarte atractiva pentru turistii de pretutindeni.

La sfarsitul luni august, pretul unei camere este de 81 euro, in septembrie coboara la 77 euro, iar in luna octombrie, platesti 59 euro pe noapte. Oferta include cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele si o sticla de sampanie la sosire (Brava Tour).

Luna de miere in destinatii exotice

Pachetele de vacanta pentru luna de miere pot ajunge insa si la 3000 sau 8000 de euro, daca te orientezi catre insule exotice si destinatii foarte indepartate. In general, acestea sunt all inclusive, iar transportul cu avionul este asigurat optional si se plateste separat.

“Pentru lunile de miere recomandam Oceanul Indian- Maldive, Seychelles si Mauritius. Maldive este denumita cu precadere "Arhipelagul Lunilor de Miere". Aceste locuri sunt uimitoare prin peisajele exotice, liniste si relaxare deplina, plaje cu palmieri si corali, lagune ... si bineinteles pentru gastronomie. De asemenea, recomandam destinatii ca Bora Bora sau Fiji, Cuba, Hawaii.” explica Tatiana Bulubica.

Mauritius luna de miereLuna de miere de lux in Mauritius

In Mauritius, ofertele pentru luna de miere sunt seducatoare, deoarece este vorba despre lanturi hoteliere premiate pe plan international si unde calitatea serviciilor este de 5 si 6 stele. Bungalow-urile inconjurate de gradini tropicale creeaza o atmosfera de serenitate, discretie si lux. Conditiile indeplinesc cele mai inalte exigente: mobila din lemn pretios, balcoane si terase spatioase, plaje particulare in imediata apropiere a hotelului, bai imense si luxoase, gastronomie traditionala de calitate superioara si alte facilitati.

Un sejur de doua saptamani la un hotel de 5 stele in Mauritius incepe de la 2824 euro. Pachetul include cazare intr-un bungalow privat, pentru doua persoane, in regim de demipensiune. (Perfect Tour)

Rasfat de Seychelles

O vacanta de 7 nopti cu mic dejun in Seychelles costa intre 3203 si 4014 euro, la o vila de lux cu vedere la ocean. Pachetul include, pe langa cazare, un bonus pentru cuplurile de proaspat-casatoriti, constand din: cos cu fructe, o cina romantica, o sticla cu sampanie si un discount de 25% pentru o sedinta de masaj. In Seychelles, turistii veniti in luna de miere vor savura zi de zi vacanta, intr-unul dintre cele mai frumoase arhipelaguri ale lumii. ( Ultramarine Travel ).

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre, utile pentru vacanta. Trebuie doar sa fii abonat acasa.ro si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea