Vacante

#vacanta europa #vacanta #sejur #toamna # vacanta toamna # destinatii de toamna

Destinatii de toamna ieftine

Perioada de toamna aduce oferte de vacanta cu preturi de extrasezon. Daca dispui de timp, profita de cateva zile libere si mergi intr-o vacanta prin Europa sau, de ce nu, intr-o statiune insorita.

Europa

Europa este una dintre cele mai potrivite destinatii de vacanta pentru a vizita Europa. Metropolele europene sunt primitoare, gazduind numeroase evenimente culturale, targuri si nu numai. Alege Praga pentru o minivacanta de 3-4 zile. Praga este unul dintre cele mai frumoase orase europene, avand un numar aproape ilimitat de atractii si activitati de vacanta .

In plus, Praga se inscrie si in lista celor mai ieftine vacante. Un sejur de 4 zile te poate costa numai 200 euro, cu o oferta city break. Aceasta include cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele si biletul de avion. Profita de ofertele care ofera servicii suplimentare, precum tururi de oras cu ghid local.

O alta posibilitate o reprezinta circuitele de toamna in Europa. Un circuit de o saptamana prin Grecia costa in jur de 300 euro de persoana. O astfel de oferta include opriri in unele dintre cele mai importante regiuni turistice ale Greciei si asigura transportul cu autocarul si cazarea la hoteluri de 2 - 3 stele cu mic dejun.

Africa si Orientul Mijlociu

Africa poate fi o destinatie de vacanta de toamna pentru cei care cauta locatii insorite, unde se poate face baie in mare si unde exista si alte posibilitati de distractie. Safari-urile in desert, dansurile si bucataria exotica din Iordania, Egipt, Israel constituie atractii irezistibile.

Circuitele de toamna in Egipt au preturi mai mici decat de obicei, sumele coborand sub 1000 euro de persoana. De exemplu, un circuit de 11 zile in Egipt costa 800 euro, incluzand biletele de avion, transferul de la aeroport, cazarea si transportul local cu autocarul.

pelerinaje de toamna

In toamna se organizeaza pelerinaje in destinatiile cu semnificatie religioasa . Israelul are o clima suportabila in aceasta perioada, astfel incat poate fi un moment bun pentru plimbari lungi in aer liber. Locurile sfinte se intind pe tot teritoriul tarii. Preturile insa la pachetele de vacanta de o saptamana raman la 600 de euro, asa cum sunt in general.

Grecia este mult mai ieftina pentru turistii cu bugete reduse. Un pelerinaj la Sfantul Nectarie, in noiembrie, costa 190 euro pentru 6 zile, cu autocarul.


Sursa foto: artprague.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea