Vacante

Destinatii de lux pentru vacanta de Paste

Majoritatea vacantelor de Paste din cataloagele operatorilor de turism au destinatii cu preturi mici si medii. Saptamana trecuta, la Targul de Turism al Romaniei, tour operatorii si agentiile de turism au propus insa si lux , pentru turistii dispusi sa plateasca mai mult.

Daca tari precum Tunisia, Bulgaria sau Turcia nu mai sunt destul de interesante pentru vacanta de Paste , exista pachete special concepute cu destinatii in Rio de Janeiro, Bali, Dubai sau Nepal.  

Astfel de pachete includ sejururi de 5, 7 zile si cazari la hoteluri de cel putin 4 stele. In combinatie cu 1 Mai, sejurul dureaza mai mult.

flori balineze2Paste albastru de Bali

Un pachet de 8 zile in Bali ajunge la 1290 euro in camera dubla, cu mic dejun inclus. Oferta include bilet de avion cu plecare din Bucuresti sau Budapesta, transfer la hotel, cazare in hotel de 4 stele, 3 excursii (full day), o excursie de o jumatate de zi, asistenta turistica. La hotelurile de 5 stele, sejurul poate costa 1435 euro de persoana, in camera dubla.

burj dubai emiratePaste in Emirate, Dubai

O vacanta de Paste in Dubai costa 1109 euro + 190 RON de persoana. Pachetul include biletul de avion, 5 nopti de cazare cu mic dejun, la 4 stele, transfer hotel si asistenta turistica. Optiunea demipensiune implica un supliment de 30 euro pe zi, de persoana. Pranzul festiv de Paste este propus ca varianta optionala, contra unui pret de 90 euro de persoana.

Nepal AsiaPaste inedit in India si Nepal

Una dintre cele mai inedite variante propuse de operatorii turistici este vacanta de Paste in India si Nepal. Un pachet include 12  zile, la 1599 euro + 390 RON de persoana. Se face escala la Amsterdam, pentru destinatia Delhi. Vacanta include trasee in Delhi, Kathmandu, Varanasi, Khajuraho, Agra, Jaipur. Pretul poate creste cu 35-65 euro, in functie de numarul de turisti din grup.

Guanabara BayPaste tropical de BraziliaO vacanta in brazilia ajunge la 1796 euro de persoana. Pachetul include transport cu avionul via Paris, 7 nopti de cazare la 4 stele, cu mic dejun, doua excursii de o jumatate de zi fiecare (Sugar Loaf si Varful Corcovado ), un pranz special. Unele oferte includ ca bonus optiuni suplimentare, precum un tur de oras panoramic in Paris. Ofertele pentru Paste in Rio de Janeiro sunt uneori combinate cu 1 Mai. Un astfel de pachet poate costa 1486 euro de persoana.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea