Vacante

#copenhaga #viena #destinatii de vacanta #budapesta #destinatii europa #destinatii de iarna #Abisko

Destinatii de iarna pline de farmec in Europa

Pentru calatoriile de iarna, alege o destinatie de basm, celebra pentru frumusetea ei naturala si pentru atractiile sezonului rece. Targurile de Craciun ale Europei atrag cu aromele de mere coapte si vin fiert. Pietele marilor orase se impodobesc cu mii de beculete, iar cetatile si castelele ofera panorame pline de farmec intr-o zi cu ninsoare.

Descopera 4 destinatii de neuitat pentru vacanta de iarna in Europa:


1 Budapesta, Ungaria

Budapesta este una dintre cele mai pitoresti destinatii de iarna gratie arhitecturii deosebite. Podurile Budapestei de peste Dunare si parcul Varosligeti Mujegpalya cu patinoar sunt doua dintre atractiile orasului. Dupa o plimbare romantica in parc, pe ninsoare, turistii se pot relaxa si incalzi intr-una dintre baile termale ale metropolei.


2 Copenhaga, Danemarca

In Copenhaga, turistii pot trai propria lor poveste de iarna, mergand pe urmele lui Hans Christian Andersen. Parcul de distractii Tivoli constituie principala atractie a iernii. In sezonul rece, Tivoli este impodobit cu o multime de beculete. Vizitatorii parcului se incalzesc cu o cana de glogg, vinul fiert traditional. Orasul este apreciat pentru barurile si restaurantele sale cu mancare buna si bautura.


3 Abisko, Suedia

Abisko este o destinatie mai putin cunoscuta, perfecta pentru o noua experienta. Cei care isi doresc sa vada ceva nou pot sa-si petreaca vacanta de iarna in Abisko. Aici, timp de cateva saptamani in decembrie si ianuarie, soarele nu rasare, facand aceasta destinatie ideala pentru a vedea aurora borealis. In Abisko se poate vizita un hotel de gheata si se practica mai multe sporturi de iarna.


4 Viena, Austria

Viena este destinatia perfecta pentru a trai cu adevarat spiritul sarbatorilor de iarna. Aceasta metropola eleganta cu o arhitectura deosebita si un cult al cafelei atrage straini din toata lumea datorita numeroaselor oferte de petrecere a timpului liber. Targurile de Craciun din Viena sunt celebre pe tot globul, iar concertele de Craciun si Revelion intregesc atmosfera de sarbatoare.



Sursa foto: thelocal.ch
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea