Vacante

#rina hotels #hotel #poiana brasov

De ce sa organizezi evenimente la hotelurile Rina

Fie ca ai de organizat o nunta, un botez ori o conferinta, ai nevoie de un loc deosebit, unde sa fii primit cu zambete si tratat cu profesionalism si respect. Alege hotelurile Rina pentru a transforma evenimentele pe care le organizezi in momente speciale pentru tine si invitatii tai.
 

Ce evenimente poti organiza la Rina Hotels
 

Daca ai nevoie de un restaurant unde sa-ti organizezi nunta, petrecerea de botez sau alt eveniment din familie, alege restaurantele hotelurilor Rina Hotels: Rina Vista si Rina acasa .ro/ acasa .ro/tirol" title="tirol">tirol " title="tirol">Tirol . Restaurantul Bavaria si restaurantul Tirol iti vor oferi nu doar un cadru intim, ci si un personal dedicat, care iti va trata invitatii cu respect si multe zambete. Iar preturile sunt mai mult decat acceptabile: de la 129 de lei de persoana. Meniurile includ mancare bavareza si pot fi stabilite impreuna cu bucatarul sef al fiecarui restaurant in parte.

In cazul in care te-ai gandit sa-ti organizezi conferinta in peisajul deosebit de la Poiana Brasov, salile de conferinta de la Rina Vista si Rina Tirol iti stau la dispozitie. Pentru 169 de lei pe noapte de persoana, ti se va oferi un pachet de conferinta care contine: cazarea cu pensiune completa in camera dubla, accesul la sala de conferinte cu ecran, video-proiector si flipchart si o pauza de cafea, de persoana, pe zi. Fiecare hotel are cate trei sali de conferinte cu capacitati de la 20 la 120 de locuri.
 

Cine sunt Rina Hotels
 

Lantul Rina Hotels cuprinde doua hoteluri in Poiana Brasov (Rina Vista si Rina Tirol) si unul in Sinaia.

Hotelul Rina Vista este amplasat in mijlocul naturii, la o altitudine de 1030 metri si la o distanta de 12 km de Brasov si este structurat pe 6 nivele, oferind o panorama deosebita asupra Masivului Postavarul.

Hotelul este dotat cu camere confortabile, foarte potrivite pentru turistii care au nevoie de relaxare. Camerele sunt dotate cu paturi confortabile, mobilier modern, bai cu dus sau cada, televizor prin cablu, telefon, minibar si balcon. Poti alege o camera in functie de nevoile personale, avand la dispozitie mai multe variante: 88 de camere double, 17 camere matrimoniale si un apartament.

Rina Vista Hotel le propune celor care ii trec pragul si drumetii pe munte, calarie in centrul de echitatie, zbor cu parapanta sau planorul, schiat, sub supravegherea unui instructor. In plus, mai exista si servicii puse la dispozitie: transfer pe partie, spalatorie, room service, conexiune WIFI, acces la restaurant si parcare gratuita.

Hotelul Rina Tirol detine 58 de camere ( 4 camere single, 41 camere duble, 4 camere matrimoniale, 6 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal), care sunt dotate cu paturi confortabile, mobilier modern, cu un design original, bai cu cadita de dus sau casa, televizor, telefon si minibar.

Turistii care vin aici beneficiaza si de alte servicii: sauna, masaj, transfer la partie, spalatorie, tv cablu, conexiune wireless, parcare gratuita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea