Vacante

#shopping #dubai #paris #milano #madrid #praga #perfect tour

De ce romanii se duc la shopping in marile orase europene sau in Dubai

Shoppingul in Dubai, Milano, Madrid, Praga, Paris nu mai este considerat de mult o "fitza". Este doar o alegere rationala pentru cei care sunt pasionati de shopping si doresc sa cumpere lucruri de calitate la preturi mai mici ca in Romania.

Si surpriza: reducerile afisate in vitrine sunt reale! Iar perioada reducerilor de pana la 70% este ianuarie - februarie!
Motivele pentru care romanii aleg astfel de pachete turistice sunt multiple: cumpara haine ale marilor branduri la preturi mai mici, achizitioneaza produse unicat, viziteaza obiective turistice ele orasului, gasesc servicii de cazare mai ieftine dupa sarbatorile de iarna, se distreaza si se relaxeaza ca in orice vacanta, obiectivul principal ramanand insa shoppingul, desigur!

taxe care se desfasoara intre 24 ianuarie si 24 februarie. Reduceri de pana la 75% te asteapta si in centrele comerciale celebre ale Dubaiului: Jumeira Plaza, Jumeira Centre, Al Khaleej Centre, Al Rais Centre, Bur Juman Centre, Lamcy Plaza, Wafi Plaza, Holiday Centre, Mazaya Centre.

In " capitala modei ", Milano te poti bucura de reduceri pentru toate produsele vestimentare si nu numai. Via Montenapoleone, Via della Spiga si Via Sant’Andrea, impreuna cu Via Manoni, Via Borgospesso si Via Santo Spirito formeaza laturile renumitului Fashion Quadrilatero care te astepta cu reduceri de pana la 90% in aceasta perioada! Deci poti pleca din Romania cu un un geamantan mare pentru garderoba ta! O noapte de cazare in Milano, la hotel de 3* costa de la  49 euro pentru o persoana, cu mic dejun inclus. Cat despre zboruri, campanile aeriene pregatesc multe promotii in aceasta perioada, insa trebuie sa stii ca tarifele pornesc de la 110 euro bilet dus - intors cu taxele de aeroport incluse.

Madrid este raiul pe pamant cand vine vorba de shopping! Madrid-Xanadu Commercial and Leisure Center, Plaza Norte Shopping Center, Las Rozas Pricipe Pio Shopping Centre te asteapta in ianuarie si in februarie cu cele mai bune preturi pentru haine, incaltaminte, bijuterii, ceasuri, parfumuri, cosmetice. De fapt, la Madrid gasesti tot ce-si poate imagina un impatimit al shoppingului. Si preturile mici nu sunt doar pentru shopping in Madrid. Cazarea pentru o noapte la un hotel de 3* gasesti de la 52 euro si ai inclus micul dejun.  Pentru biletul de avion trebuie sa scoti din buzunar in jur de 148 euro dus - intors.

Antichitati, carti, suveniruri, obiecte de arta , haine de firma , bijuterii, cristale de Boemia! Toate acestea iti fac cu ochiul? Le poti gasi in Praga cu reduceri de pana la 50% in ianuarie si in februarie! Principala zona de shopping este centrul istoric al orasului, ce se intinde de la piata Wenceslas pana in Piata Republicii. Pe strada Parizska gasesti reprezentante ale lanturilor de magazine de lux, iar in Piata Orasului Vechi si in Mala Strana magazinele mici si galariile de arta te asteapta. Un pachet pentru shopping in Praga ce include biletul de avion dus - intors, o noapte de cazare si micul dejun in cadrul hotelului costa 179 euro de persoana.

Shopping la Paris: lux la preturi mici daca te duci in perioada 11 ianuarie - 21 februarie! Haine ale celebrelor branduri, cu reduceri spectaculoase, parfumuri frantuzesti la super oferte, bijuterii la preturi bune….toate acestea si multe altele in Paris! O noapte de cazare in Paris la un hotel de 3* te costa 55 euro cu mic dejun, iar pentru biletul de avion platesti in jur de 177 euro dus - intors cu toate taxele incluse.

Nu uita insa si de celelalte destinatii pentru shopping: Amsterdam, Atena, Berlin, Barcelona, Lisabona, Istanbul, Hong Kong, Roma sau Londra. Iar daca te declari un impatimit al shoppingului, nu poti rata marile reduceri din ianuarie si februarie. Marele start la reduceri s-a dat deja!

www.perfect-tour.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea