Vacante

Cumparaturi in Europa pentru sarbatori I

In afara de ofertele de petrecere a sarbatorilor de iarna in diverse tari europene, mai exista si vacante dedicate unor adevarate sesiuni de shopping . Orase precum Istanbul, Paris, Milano, viena sunt doar cateva destinatii potrivite pentru a cumpara cel mai frumos cadou celor dragi. Cei mici gasesc TOT felul de minunatii in marile magazine de jucarii din Europa, insa nici parintii nu raman mai prejos. grand-bazaar-istanbulIstanbul, un amestec savuros de magazine si bazaruri Poti merge intr-o mini-vacanta de 4 zile in Istanbul, ca sa ai suficient timp sa scotocesti prin Marele Bazar, in cautarea unui cadoul facut manual, cu multa migala. Cazarea te costa de la 160 de euro, iar cursa charter cam 80 de euro. Kapali Carsi, cunoscut ca Marele Bazar sau Grand Bazar, cel mai mare bazar acoperit din lume, dateaza din secolul al XV-lea si adaposteste peste 4000 de magazine. Istanbulul este renumit pentru produsele de pielarie, insa vei gasi aici cam tot ce ti-ai putea imagina : obiecte din argint sau ceramica, incaltaminte de piele, bijuterii de aur si argint, mirodenii, cimbru, scortisoara, covoare tesute manual, etc. Strada principala este numita “Strada de aur”, pentru ca este locul central al comerciantilor de bijuterii. Un alt loc interesant pentru cumparaturi este Bazarul Egiptean, dedicat mirodeniilor si delicateselor turcesti. Filmare si interviu in Marele Bazar pandorfViena, shopping din magazinele la moda Poti merge 5 zile in Viena pentru o experienta de shopping memorabila. Te costa 700 de euro si sunt incluse cazarea la hoteluri de 2, 3 si 4 stele cu mic dejun, transportul cu autocarul, insotitorul de autocar si ghidul local. Exista si oferte mai ieftine, la 330 de euro pentru 3 zile, transpor cu avionul. Unul dintre centrele comerciale favorite ale Vienei este wien Shopping City Sud. Gasesti imbracaminte, incaltaminte, produse electronice si electrocasnice, chiar si mobila, etc. O alta oprire pentru shopping vienez poate fi la Pandorf Designer Outlet, un centru comercial cu aproximativ 150 de magazine, unde preturile sunt mai mici pana la 70% fata de magazinele de vanzare. In Naschmart gasesti piata de alimente. Shopping in Viena deiracity20centerShopping in Dubai Dubaiul este considerat o Mecca a cumparaturilor. Cele mai importante puncte sunt Lamcy Plaza, Bur Juman Center, Holiday Center sau Deira City Center. Deasemenea, in Dubai nu trebuie sa ratezi piata de textile si piata de aur. O excursie de sarbatori te costa cam 750 de euro pentru 4 nopti de cazare la un hotel de 4 stele. In suma sunt incluse transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun, asistenta turistica. Shopping in Dubai Este bine sa stii
  • Program bazar. Marele Bazar este de obicei deschis intre orele 9.00 si 19.00. Bazarul Egiptean are un program intre 8.30 si 18.30.
  • Program Wien Shopping City Sud. Este deschis de luni pana vineri, intre orele 9.30 si 19.00. Daca vrei sa afli mai multe si despre alte shopping , citeste continuarea in articolul de maine. Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru Revelion, intra aici si poti castiga o excursie in Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea