Vacante

#vacanta bulgaria #vacanta paste #vacanta paste 2012

(P) Cum te pregatesti pentru vacanta de Paste daca alegi sa mergi in Bulgaria

Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi. Romanii profita de acest lucru pentru a-si lua, pe langa zilele libere prevazute prin lege, si cateva zile de concediu.

Aceasta prima vacanta importanta pe 2012 o poti petrece in Bulgaria, in conditii excelente si la preturi care sfideaza orice concurenta.
 

Bagajul de mana


Vremea va tine cu turistii care-si petrec vacanta de Paste in Bulgaria. Temperaturile maxime vor ajunge la 15 grade Celsius.

Daca preferi sa zbori cu avionul, trebuie sa te interesezi din timp, la compania pe care o alegi, despre obiectele pe care ai voie sa le transporti la bagajul de mana.

Lista poate diferi de la o companie la alta, insa, in general, nu ai voie cu urmatoarele obiecte:

- lichide si solide inflamabile;
- materiale corozive;
- produse de origine animala;
- arme ofensive, artificii, munitii sau alte obiecte periculoase, cutite, lame de ras, surubelnite, foarfece, bastoane cu capete de metal, echipamente sportive (bete de schi, tacuri de biliard, crose de golf, bate de baseball, undite etc);
- cosmetice lichide si produse de toaleta (ruj lichid, parfum, pasta de dinti, creme etc);

De asemenea, la vama esti obligat sa declari anumite obiecte pe care le ai in bagajul de mana sau in cel de cala:

- tigari (daca se se depasesc doua cartuse);
- bauturi alcoolice in cantitati mai mari de un litru;
- bunuri cu o valoare mai mare decat cea stabilita de compania aeriana;
- medicamente in cantitati mari;
 

Oferte pentru vacanta de Paste in Bulgaria


Cele mai bune oferte pentru vacanta de Paste le gasesti online, pe www.vacanteinbulgaria.ro.

Vrei sa mergi in Balchik? Iti propunem Hotel Elit, o unitate hoteliera situata la aproximativ 200 de metri de plaja. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor piscina cu sectiune pentru copii, piscina interioara semi-olimpica, centru SPA, bowling, billiard, Coffee Club, restaurant, Lobby Bar, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita, seif, schimb valutar, internet wireless etc.

Tariful de cazare pentru cinci nopti, in sistem all inclusive , este de 200 de euro.

O alta recomandarea pentru vacanta in Bulgaria este superba statiune Nisipurile de Aur . In centrul statiunii se afla Hotel Kristal, un hotel de patru stele. Cele 246 de camere duble sunt echipate cu TV satelit, telefon, mini bar, canapea extensibila , aer conditionat, baie cu cabina de dus.



Cazarea per adult in DBL Twin Park View, pentru trei nopti, este de 120 de euro, in sistem all inclusive. Tariful include: mic dejun, pranz, cina bufet suedez, pranz festiv de Paste cu produse traditionale, gustari (dulciuri, cafea, ceai), mic dejun tarziu, animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, tennis de masa, wifi in lobby bar, spectacole.

O alta oferta imbatabila, cu sistem All Inclusive, gasesti in statiunea Sunny Beach, la Hotel Victoria Palace. Hotelul, construit in stil egiptean, este de patru stele, fiind amplasat chiar pe plaja in partea de nord a statiunii Sunny Beach. Tariful pentru doua nopti pentru un adult in DBL Sea View este 68 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea