Vacante

#vacante 1 mai # 1 mai 2012 # vacanta la munte #munte

Cum te distrezi la munte in Romania, de 1 Mai 2012

De 1 Mai, cei care isi doresc un weekend prelungit au posibilitatea sa petreaca 2-3 zile intr-o statiune si sa se bucure de plimbari in aer liber. Hotelierii si proprietarii de pensiuni si vile din Romania ofera pachete speciale de vacanta pentru 1 Mai 2012. Pe langa vizitarea obiectivelor turistice din zona, turistii pot sa-si petreaca timpul la sauna, in sala de fitness, sa joace tenis sau biliard si sa faca plimbari cu bicicleta sau cu ATV-ul.
 

Bran de 1 Mai


La Bran sunt multe pensiuni care pot fi inchiriate integral sau in functie de numarul de camere. Un weekend de 1 Mai intr-o pensiune de 4 margarete costa 160 lei de persoana pentru cazare cu mic dejun si 220 lei pentru cazare cu demipensiune. Turistii pot juca tenis sau pot inchiria biciclete si ATV-uri.
 

Sovata de 1 Mai 2012


1 Mai da startul vacantelor acvatice, iar statiunile balneare sunt unele dintre cele mai atragatoare destinatii pentru aceasta perioada. In Sovata, turistii pot face plimbari cu trenuletul prin statiune si se pot inscrie la un picnic pe malul lacurilor sarate.

Hotelurile ofera, pe langa masa si cazare, acces nelimitat la centrul spa. Astfel de centre includ jacuzzi, bazine cu apa sarata si dulce, piscine pentru copii, sauna, camere de relaxare etc. O vacanta de 3 zile in Sovata, la un hotel de 4 stele, costa 400 lei de persoana.
 

Predeal de 1 Mai


In Predeal, hotelierii si patronii de pensiuni sau cabane propun pachete personalizate pentru 1 Mai cu posibilitatea unei nopti in plus, gratuit. Intr-o cabana de 3 stele din Predeal se organizeaza degustari de vin servite cu preparate locale.

In timpul liber, turistii pot face trasee pe munte, excursii si pot practica sporturi precum paintball, ciclism, ATV etc. O vacanta de 4 nopti costa in jur de 900 lei de persoana.
 

1 Mai la manastiri


Alege o pensiune intr-o destinatie traditionala din zona manastirilor. In Bucovina, in Humor, gasesti pensiuni moderne, cu preparate traditionale naturale, cu bar, foisor, gratar, terasa, livezi de pomi fructiferi etc. In timpul liber se fac excursii la manastiri, se organizeaza seri campenesti cu program folcloric si masa traditionala, se poate calari, pescui, se fac vizite la stana etc. Printre sporturi sunt paintball, mountain bike, tir cu arcul, offroad.

O vacanta de 3 nopti costa 360 lei pentru o camera dubla intr-o pensiune de 4 margarete. Pretul include cazarea cu mic dejun, acces la spa si o sticla de vin.

Sursa foto : traildino.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea