Vacante

#craciun # vacanta craciun #planificare vacanta #planificare vacanta craciun

Cum sa-ti planifici o vacanta ieftina de Craciun

Mai sunt 3 luni pana la vacanta de Craciun, iar ofertele sunt deja la dispozitia turistilor interesati de o escapada de sarbatori. Cum vacanta de Craciun este petrecuta cel mai adesea cu familia, este important sa gasesti cele mai bune preturi pentru o excursie sau un sejur in aceasta perioada.

Iata cum iti poti planifica vacanta de Craciun astfel incat sa platesti cat mai putin:


1 Cauta bilete de avion


Cu cat cumperi mai repede un bilet de avion, cu atat sunt mai multe sanse sa platesti un pret acceptabil. Aboneaza-te la newsletterele site-urilor cu bilete de avion si cauta promotii. In cazul destinatiilor europene, de exemplu, cauta zboruri si spre aeroporturile din orasele din apropiere. Exista posibilitatea sa gasesti preturi mai bune pentru un aeroport mai mic. De acolo iei trenul pana in destinatia dorita. O astfel de varianta este buna pentru cei care dispun de suficient timp si pentru cei care nu calatoresc cu copii mici. Tine cont, insa, de faptul ca de Craciun este tot este mai aglomerat, inclusiv in gari si aeroporturi.


2 Cauta cazare cu facilitati pentru familii


Hotelurile au pachete cu preturi standard pentru vacanta de Craciun. De obicei, cazarea include micul dejun si o cina festiva de Craciun. Cauta acele hoteluri care ofera servicii si facilitati pentru familii: meniuri pentru copii, evenimente festive precum impodobirea bradului si vizita lui Mos Craciun etc. Fa rezervarea din timp, pentru ca numai astfel poti avea multe oferte din care sa alegi. Cu cat trece timpul, cu atat mai putine optiuni de cazare vor ramane.

Daca nu te deranjeaza sa gatesti in vacanta, inchiriaza un apartament. Poti sta cu familia intr-un oras precum Viena, unde atmosfera de sarbatori este deosebit de frumoasa. Ai parte de intimitate, te costa mai putin si dispui de bucatarie echipata cu tot ceea ce ai nevoie. Alege o zona centrala sau foarte aproape de un mijloc de transport. Fa cumparaturile din alimentara pentru a reduce cheltuielile cu mancarea.


3 Cauta oferte promotionale pentru vacanta de Craciun


La Targul de Turism al Romaniei din noiembrie, operatorii vor veni cu pachete de vacanta pentru sarbatorile de iarna. Atunci este momentul cel mai potrivit sa gasesti reduceri la o astfel de vacanta.

Sursa foto: christmaswow.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea