Vacante

#vacanta Fifty Shades of Grey #vacanta cuplu #vacanta romantica #destinatii de vacanta #vacanta #fifty shades of Grey

Cum sa planifici o vacanta de neuitat inspirata de filmul “Fifty Shades of Grey”

“Fifty Shades of Grey”, filmul creat dupa bestseller-ul autoarei Erika Leonard sub pseudonimul de E.L. James, a provocat o adevarata isterie. Actiunea filmului debuteaza in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani, cedeaza in fata sarmului excentricului miliardar Christian Grey.

Daca vrei sa te transpui in pielea personajelor tale preferate, hotelurile iti vin in intampinare cu oferte tentante. Iti poti planifica astfel o vacanta de neuitat alaturi de persoana iubita sau chiar luna de miere, in unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Seattle, SUA

Daca visezi la o vacanta in Seattle, poti opta pentru o cazare la Hotelul Edgewater, care iti pune la dispozitie un pachet atractiv “50 Shades of Romance”. In pachet sunt incluse cazarea intr-o camera de lux, o sticla de sampanie Bollinger Rosé (preferata protagonistei), o excursie pe mare, in jurul Puget Sound, o calatorie demonstrativa in Audi precum, o harta cu locurile pe care protagonistii filmului le-au vizitat dar si o copie a cartii “50 Shades of Grey”.

Sursa foto: justfab.de

Cele mai importante obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in Seattle sunt: Escala Building, Pike Market District si Mile High Club - Columbia Tower, unul dintre localurile unde cei doi indragostiti au luat cina.

De asemena, o agentie de turism din Romania le pune la dispozitie doritorilor un pachet ce porneste de la 275 euro pe noapte si include cazare la Hotelul Fairmont Olympic Seattle in apartamentul "Cascada", unde cei doi indragostiti au locuit pentru o perioada de timp. Pachetul include mic dejun, bilet de intrare la Sky View Observatory si un zbor panoramic, de 20 minute, cu hidroavionul.

Sursa foto: jdomakeup.blogspot.ro

Portland, SUA

O vacanta in Portland este perfecta pentru tinerii indragostiti care vor sa le calce pe urme protagonistilor filmului. Si daca ajungi in Portland, este musai sa te cazezi la Hotel Heathman, locul in care Christian si Anastasia au avut primele intalniri pasionale. O noapte de cazare la acest hotel porneste de la 215 dolari pe noapte.

Sursa foto: 50sombrasspain.com

Hotelul Heathman ii intamina pe turisti la sosire cu un cocktail "50 Shades of Grey". De asemenea, doritorii pot comanda o stila de pinot gris “Inner Goddess Addition”, cu doar 44 de dolari.

Petrecaretii au ocazia de a opta pentru pachetul "Charlie Tango No Limits". Acesta include o petrecere similara cu petrecerea aniversarii domnisoarei Steele. In pachet sunt incluse, cina la hotel, aperitive si vin alb pentru sase persoane, un tur cu elicopterul, deasupra orasului, trandafiri pentru partenera si transport cu limuzina. Pentru acest pachet va trebui sa scoti din buzunar.

Europa

O vacanta in Statele Unite ale Americii este prea costisitoare pentru tine? Atunci poti opta pentru destinatii de vacanta tematica, din Europa. Printre acestea se numara Monte Carlo si Londra.

Sursa foto: starwoodhotels.com

Conform celui de-al treilea volum din “Fifty Shades of Grey”, protagonistii si-au petrecut luna de miere in Monte Carlo, la Le Meridien Beach Plaza. Nu rata insa obiectivele turistice precum Muzeul Oceanografic si Palatul Princiar.

Sursa foto: cntraveler.com

A doua locatie aleasa de Anastasia Steele si Christian Grey pentru luna de miere este Hotelul Brown's din Londra. Tariful de cazare la acest hotel porneste de la 250 de euro de persoana, pe noapte. Daca ajungi in Londra este musai sa vizitei Gradinile Kew, pentru a descoperi aleile romantice care au facut decorul unor scene emotionante intre cei doi.

Sursa foto principala: ibtimes.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea