Vacante

#insula #insula maui #maui #mancare

Cum sa mananci in Maui cu bani putini

Orice insula este atractiva din punct de vedere culinar, gratie gastronomiei bazate pe preparate din peste si fructe de mare . Insa, in acelasi timp, alimentele care nu pot fi cultivate pe o insula trebuie aduse din alte parti, astfel incat pretul la mancare creste. Daca iti petreci vacanta in Maui , urmeaza pasii de mai jos si vei sti cum sa mananci cu bani putini , fara sa renunti la placerile gastronomice locale.

Pasi de urmat

Pasul 1. Masa principala. Alege una dintre mesele zilei ca masa principala, pentru care esti dispus sa cheltuiesti mai mult. In rest, poti sa iei o gustare, alegand un fruct, o felie de pizza, un sandwich sau alt lucru necostisitor.

Pasul 2. Lista de localuri ieftine. Gaseste pe internet sau intr-un ghid turistic numele localurilor unde se vinde mancare ieftina pe insula. Inarmeaza-te cu o harta si incearca-le, odata ajuns la destinatie.

Pasul 3. Happy Hour. Orienteaza-te dupa localurile care au oferta de tip Happy Hour. Vei plati mai putin pentru un meniu complet.

Pasul 4. Cupoane. O alta posibilitate de a plati putin pe mancare este sa te folosesti de cupoanele cu reduceri. Mai multe detalii despre unde se gasesc si cum se folosesc gasesti aici.

Pasul 5. Farmers Markets. Pe insula Maui se deschid piete unde fermierii isi vand produsele la preturi accesibile. Gasesti ananas, ceapa, papaya, banana bread, sosuri, nuca de cocos, rosii pitice, laptuca, capsuni, cartofi dulci, cafea etc. Este indicat sa mergi la piata dimineata devreme, daca mai vrei sa prinzi cele mai bune alimente locale.

 

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Lista cu localuri ieftine
  • Harta
  • Cupoane

 

preparate culinare in MauiSfaturi&Avertismente

• Un loc unde poti manca cu bani putini este intr-o cafenea. Poti gasi pe insula inclusiv chioscuri unde se vinde mancare buna si ieftina, inclusiv pentru vegetarieni. Exista in aceste locuri si specialitatea zilei. O alta varianta o reprezinta rotiseriile. Gasesti pui prajit sau la gratar, cu mustar si branza, cartofi si alte sosuri. 

•  Alte informatii gasesti in articolele Destinatie de Vip: Insula Maui si Cum sa vezi Insula Maui cu bani putini.

Daca ti-ai petrecut vacanta in Maui, spune-le si altora care sunt cele mai bune locuri in care se mananca pe insula si ajuta-i si pe altii sa-si organizeze bugetul pentru masa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea