Vacante

#vacanta #austria #destinatie # sfaturi de vacanta # vacanta austria

Cum sa gasesti vacante in Austria la pret redus

Austria este una dintre cele mai frumoase si mai civilizate tari europene. In Romania, aceasta tara ocupa locul intai in topul destinatiilor de iarna. Fiind totusi o destinatie de vacanta la mare cautare, preturile practicate pot sa duca la un efort financiar considerabil pentru cei care vin aici. Exista, insa, cateva aspecte de care se poate tine cont pentru a controla bugetul.
 

1. Cauta promotionale la biletele de avion
 

Daca mergi la schi, de exemplu, cauta promotiile pentru zborurile din orarul de iarna al companiilor aeriene. Poti gasi oferte atractive pentru un transport rapid si ieftin. Verifica si zborurile spre Viena sau Bratislava. De aici poti ajunge cu autobuze sau trenuri.
 

2. Evita perioadele de si statiunile celebre
 

Austria este o destinatie la moda pentru vacanta de iarna , iar preturile nu sunt deloc mici in varf de sezon . In loc sa alegi o statiune cunoscuta precum Innsbruck in perioada sarbatorilor de iarna, mergi intr-un loc mai putin cunoscut, ca Schladming, la inceput de decembrie sau in ianuarie. Poti gasi in apropierea oraselor importante (Viena, Salzburg) cu oferte atractive de cazare la pensiuni si camere la particulari . La o pensiune din Schladming gasesti oferte Bed&Breakfast cu 32 euro pe noapte.

Cel de-al doilea varf de sezon il constituie vara. Perioada de extrasezon se intinde din octombrie pana la inceputul lui decembrie si din ianuarie in martie. Trebuie avute in vedere, insa, conditiile meteo din aceste perioade, precum si stratul de zapada.
 

3. Opteaza pentru city break-uri
 

City break-urile in Viena s-au ieftinit in ultimii doi ani, ajungand sa coste uneori si sub 200 de euro de persoana pentru 2-3 nopti de cazare cu mic dejun. Agentiile de turism propun pachete atractive de vacanta, in care sunt incluse, pe langa cazare, biletul de avion, transferul de la hotel si asistenta turistica.
 

4. Rezerva online
 

Cauta oferte pentru diverse servicii si facilitati si apoi compara. Se poate ca rezervarile si platile facute online pentru anumite servicii sa fie mai ieftine decat daca le platesti odata ajuns la destinatie.
 

Sursa foto: allbestwallpapers.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea