Vacante

#cazare #florenta #cazare florenta #hoteluri

Cum sa gasesti cazare in Florenta

Gratie frumusetii sale naturale si culturale, Florenta este una dintre cele mai renumite destinatii turistice ale Italiei. De aceea, oferta de cazare a devenit una generoasa, insa acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa cauti pentru a gasi cea mai potrivita oferta pentru tine.

1 Alege varianta de cazare

Ca orice metropola europeana de prim rang, Florenta nu duce lipsa de varietate cand vine vorba despre tipurile de cazare. Gasesti camere in hoteluri de la 1 la 5 stele, in vile, apartamente, ferme, case de oaspeti, cazare de tip Bed and Breakfasts etc.

Una dintre cele mai atractive, dar si mai costisitoare variante, o reprezinta cazarea intr-o cladire istorica. Poate fi vorba chiar despre un palat, asa cum se intampla cu Palazzo Magnani Feroni. Apartamentele sunt realizate in stil renascentist si mobilate cu piese de epoca.

2 Gaseste cel mai bun pret

Preturile la cazare sunt medii spre mari. La un hotel de 3 stele, pretul mediu este de 60 euro pe noapte, in timp ce la categoria 4 stele poate ajunge spre 90 de euro. Pentru hotelurile de lux, o camera la 5 stele poate insemna 200 euro pe noapte. In mod normal, cazarea de lux porneste de la aceasta suma.
La polul opus sunt hostelurile si hotelurile de tineret. Acestea au preturi accesibile, de la aproximativ 25 euro pe noapte.

3  Alege locatia potrivita

Daca iti doresti sa stai intr-o anumita zona a Florentei, poti alege hotelul undeva in apropierea unor atractii turistice importante sau in principalele zone ale metropolei, precum Campo di Marte, Centro Storico, Piazzalle Michelangelo, Ponte Vecchio , Santa Croce etc.

Daca mergi in Florenta pentru o vacanta romantica , atunci locatia conteaza. Poti alege o zona care are panorame impresionante, precum hotelurile din Ponte Vecchio sau Boboli Garden.
Daca iti doresti sa stai intr-o zona mai animata, poti alege o camera la un hotel sau sa inchiriezi un aprtament de-a lungul raului Arno, in apropiere de piata San Lorenzo. Pentru o zona mai linistita, poti alege zona Santo Spiriro.

4 Gaseste ofertele speciale

Pe site-urile hotelurilor poti gasi din cand in cand oferte speciale. De exemplu, o oferta B&B propune o camera dubla, cu doi ocupanti, la 43 euro pe noapte, insemnand un pret de 21.50 euro de persoana.

De asemenea, rezervarile facute din timp aduc discounturi . O rezervare facuta cu 40 de zile inainte aduce o reducere de 5%. Pentru sejururile mai mari de 4 nopti primesti o reducere de 15%. Alte reduceri le poti gasi in cadrul ofertelor last minute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea