Vacante

#calatorie #vacanta #africa #planificare calatorie

Cum planifici o calatorie in Africa

Africa este al doilea cel mai mare continent si unul dintre cele mai populate de pe pamant. In Africa se afla cascada Victoria Falls, Muntele Kilimanjaro , Lacul Victoria, desertul Sahara, raul Nil. Destinatia este una dintre cele mai ofertante in plan cultural si natural. Cu toate acestea, multa lume are retineri in privinta unei calatorii in Africa din cauza sigurantei.

Iata in continuare cum poti planifica o vacanta in Africa pentru a te bucura de ceea ce are aceasta sa-ti ofere:


1 Acceseaza site-ul Ministerului de Externe


Pe site-ul MAE gasesti sfaturi de calatorie , informatii despre viza, ghiduri, alerte de calatorie si recomandari despre calatoriile in Africa. Informatiile sunt permanent actualizate, iar o astfel de sursa oficiala este deosebit de utila daca urmeaza sa calatoresti in zone considerate nesigure.


2 Contacteaza un turism


Contacteaza un operator de turism pentru a gasi oferte atractive si pentru a putea primi informatii specializate despre destinatia aleasa.
tu
In general, barbatii sunt cei care pot calatori si pe cont propriu, insa este recomandat sa alegi o agentie de turism care sa-ti asigure confortul si siguranta. Trebuie sa stii ca exista zone considerate periculoase, insa sunt si multe locuri turistice unde vei fi primit calduros. In plus, unele locuri care au suferit de pe urma atentatelor cu ani in urma au reusit sa-si revina in timp, iar astazi sunt destinatii infloritoare.

Bazeaza-te pe informatiile primite de la autoritati si de la specialistii in domeniul turistic deoarece ei calatoresc permanent si au detalii despre ceea ce se intampla in prezent. Aceste informatii sunt venite de la profesionisti, in timp ce lucrurile pe care le auzi de la prieteni sau cunostinte nu vor avea niciodata la fel de multa relevanta.


3 Protejeaza-ti sanatatea


De la simplul consum de apa imbuteliata la vaccinurile necesare in unele zone, masurile medicale de protectie constituie un element important pentru o calatorie in Africa. Printre cele mai importante afectiuni sunt hepatita A si B, tifosul, febra galbena si rabia. Desigur, este vorba doar de unele zone.


4 Cele mai interesante locuri de vizitat


Egiptul, Zimbabwe, Maroc sunt considerate destinatii atractive si primitoare. Cape Town este una dintre destinatiile de top din Africa de Nord, fiind recomandat in topurile internationale ale marilor publicatii de turism.

Sursa foto: meriyatrra.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea