Vacante

Cum ne distram la munte de Paste

O alternativa la vacantele de Paste peste hotare si la cele de pe litoralul romanesc o reprezinta ofertele de la munte, pentru sarbatoarea pascala.

In Busteni un pachet de Paste ofera gustare traditionala in noaptea de Inviere si masa festiva duminica, pe 27 aprilie. Oferta include 4 zile de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 2 stele.  

Paste montan maramuresean

cruce caraiman busteniIn Maramures cel mai adesea unitatile de cazare sunt de tip pensiune sau vila. In general se ofera cazare cu pensiune completa sau demipensiune sau pensiune completa si o cina festiva de Paste. Se sta in pensiuni aflate separat de locul in care sunt proprietarii, ceea ce ofera un grad mai mare de intimitate. In bucatarie turistii pot sa-si pregateasca cate ceva sau sa ia masa.

Un sejur de 5 nopti costa 820 lei de persoana, in perioada sarbatorilor de Paste. Copiii pana in 7 ani au gratuitate. se pot face plimbari cu caruta trasa de cai, contra cost, sau se organizeaza seri muzicale cu formatii maramuresene.

Paste in regiunea Brasov

In Timisul de Sus , un sejur de Paste costa 958 lei de persoana. Oferta este pentru 3 nopti de cazare intr-o pensiune de 3 margarete, cu all inclusive si cina festiva de Paste. Se acorda ca bonus o noapte suplimentara gratuita fara masa.

In Poiana Brasov, cazarea in perioada sarbatorilor de Paste ajunge la 539 RON de persoana, pentru 3 nopti de cazare. Se ofera cazare intr-un hotel de 4 stele, mic dejun, slujba de Inviere la biserica din Poiana, urmata de oua rosii, cozonac si vin rosu. Oferta mai include un pranz traditional.

Bran BucegiIn Bran gasesti meniuri de post in zilele premergatoare Pastelui si pranz festiv cu preparate din miel, pentru sarbatoarea pascala. O minivacanta de 4 zile te costa 660 lei. In pachet intra 3 mese, pranz festiv si gratuitate pentru copiii pana in 2 ani.

In Bran poti gasi cazare in pensiuni care dispun de stupi, gradina de vara, pastravarie , livada, locuri de joaca pentru copii. Se ofera prajituri, placinte cu branza si melci cu nuca, preparate locale, miere din stupii proprii, posibilitatea de a pescui pastravi si a-i prepara la gratarul din curte, etc.

Un sejur de 3, 4 nopti costa 169 euro de persoana, cu pensiune completa si masa festiva de Paste.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea