Vacante

#animal de companie #hotel #animal

Cum gasesti un hotel care accepta animale de companie

Cand ai un animal de companie, aceasta devine de cele mai multe ori un membru in sine al familiei. Este asadar normal sa-ti doresti sa-l iei cu tine in vacanta. Pentru a va petrece vacanta impreuna, este nevoie sa gasesti un hotel care accepta animalele de companie, dar care sa fie convenabil si pentru tine. Urmeaza pasii de mai jos si vei sti cum sa gasesti un hotel potrivit.

Pasi de urmat

Pasul 1. Obtine un carnet de sanatate. Inainte de a te apuca sa cauti un hotel pentru amandoi, ocupa-te de carnetul de sanatate al animalului tau de companie. Acesta trebuie sa fie la zi cu analizele. Fara carnet, practic nu are rost sa cauti ceva, deoarece cam peste tot acest document este solicitat.

Pasul 2. Mergi la un medic veterinar. Una dintre cele mai avizate persoane in a te indruma catre un astfel de hotel este medicul veterinar. De obicei medicii veterinari au si ei propriile animale de companie si este foarte posibil sa-si fi petrecut vreo vacanta in compania acestora. Iti poate sugera un hotel pe care deja l-a incercat.

Pasul 3. Gaseste un hotel prin agentiile de turism. O alta posibilitate este sa apelezi la o agentie de turism. Un agent poate cauta in baza de date lista de hoteluri care accepta animale de companie si iti poate spune care sunt conditiile de acces. In special daca ai de gand sa calatoresti in strainatate, este indicat sa apelezi la o agentie, deoarece iti va fi mai usor sa faci rost de documentele necesare pentru a trece peste granita animalul de companie.

Pasul 4. Cauta un hotel pe internet. Pe internet gasesti oricand oferte de cazare la hoteluri, in care se mentioneaza acceptul animalelor de companie si conditiile de acces. Taxa de cazare poate merge de la 10% pana la 50% din tariful zilnic al unei camere.

Tot pe internet gasesti pe forumuri si pe site-urile specializate pe viata si cresterea animalelor de companie liste de unitati hoteliere, pensiuni, vile etc unde acestea sunt acceptate si vei avea ocazia sa citesti si review-uri despre asa ceva.

 

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Carnet de sanatate
  • Acces la internet

 

Sfaturi&Avertismente

• Inainte de a rezerva o camera de hotel, verifica foarte bine termenii si conditiile impuse de unitatea hoteliera. Exista hoteluri care accepta animalele de companie numai in anumite camere, de exemplu numai in camerele cu podea de gresie sau numai in camerele aflate la parter. Alte hoteluri accepta numai animalele de talie mica si medie. Cere detalii asupra serviciilor si facilitatilor acestei camere, in comparatie cu una in care nu se poate sta cu animalele de companie. Afla plusurile si minusurile.

• Intreaba daca exista in hotel un meniu special pentru animalele de companie sau alte servicii dedicate acestora.
Pe langa hotelul in sine, este bine sa te informezi si asupra destinatiei in cauza. Vei sti astfel unde poti iesi cu animalul de companie, daca exista locuri special amenajate pentru a-ti plimba cainele, daca sunt plaje unde cainii pot alerga in voie etc.

Ti-ai petrecut vacanta impreuna cu animalul tau de companie? Povesteste-ne cum ai gasit cazare si ajuta-i si pe altii sa se petreaca o vacanta frumoasa . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea