Vacante

#bagajul de vacanta #vacanta romantica #luna de miere #bagaj luna de miere

Cum faci bagajul pentru luna de miere

Luna de miere este una dintre cele mai importante vacante din viata fiecarui om, astfel incat niciun detaliu nu trebuie ignorat. Bagajul pentru luna de miere ar trebui sa beneficieze de o atentie deosebita, insa, adesea, in urma oboselii si preocuparilor legate de nunta, exista riscul de a face bagajul in graba.

1 Alege hainele potrivite si incaltaminte

Gandeste-te foarte bine ce haine pui in bagaj. Tine cont de clima locala, predictiile meteo pentru perioada in cauza si de programul vacantei tale. Ia cu tine cel putin o tinuta de gala. Toate destinatiile specializate pe vacante romantice si honeymoon au minim un eveniment elegant, unde exista un cod vestimentar impus. Asigura-te ca ai si haine confortabile. Nu impacheta haine pe care nu le-ai purtat niciodata pentru ca in mod sigur nici acum nu o vei face si ocupi spatiu inutil.

2 Pune lotiune antisolara

Indiferent ca mergi la plaja sau in alta parte, atata timp cat este o destinatie insorita, ai putea face insolatie chiar si mergand pe strada. Lotiunea, ochelarii de soare si palaria sunt obligatorii.

3 Ia cateva medicamente

Nimeni nu poate garanta ca nu vor aparea probleme de sanatate in luna de miere. Cel mai bine este sa iei cu tine cateva medicamente decat sa umbli prin farmacii in statiunea de lux in care iti petreci vacanta alaturi de persoana iubita. Daca mergi intr-o destinatie exotica, intereseaza-te de dinainte care sunt masurile de siguranta cu privire la sanatate.

4 Camera foto & video

Verifica functionalitatea camerei foto si video, asigura-te ca ai un incarcator compatibil cu prizele de la destinatie sau suficiente baterii. Pentru mai multa siguranta, ia cu tine doua aparate. Toata lumea vrea sa aiba poze din luna de miere, iar un accident nefericit te poate priva de accest accesoriu atat de important.

5 Accesorii romantice

Hotelurile pun la dispozitia clientilor camere frumos amenajate, romantice, oferind ca bonus sampanie, fructe, flori, masaje in doi etc. Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie sa ai cu tine o copie a certificatului de casatorie nu mai veche de 6 luni. In plus, poti pune in bagaj o lenjerie sexy, un DVD cu muzica romantica, niste pachete cu prezervative, jucarii sexuale sau alte lucruri de care crezi ca ai putea avea nevoie.

6 Halat si papuci de baie

Daca la hotel nu ai, ia de acasa propriul halat si papucii de baie. Te vei simti ca acasa in camera ta de hotel.

Sursa foto: bridalwave.tv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea