Vacante

#turism # calatorie copii #copii avion #calatorie copii avion

Cum calatoresti cu cel mic in avion

Pentru multi parinti, ideea de a calatori cu avionul in afara granitelor cu cel mic poate parea o adevarata provocare.

Fie ca se gandesc la siguranta copilului, fie ca se tem de birocratia pe care o au de infruntat pentru obtinerea actelor necesare plecarii din tara, persoanele cu nou-nascuti evita sa plece in calatorii lungi.

Urmeaza pasii urmatori si vei avea parte de vacanta visurilor tale alaturi de cel mic.

1. Intereseaza-te din timp care sunt actele necesare pentru ca un bebelus sa poata iesi din tara

Suna la ambasade si consulate ca sa te asiguri ca esti pe drumul cel bun in procesul de obtinerea pasaportului sau a vizei pentru copilul tau.

2. Rezerva locurile de avion

Pentru ca nu crea disconfort celor din jur, dar si pentru ca cel mic s-ar putea speria intr-un mediu aglomerat, este de preferat sa alegi un zbor lejer, in timpul saptamanii.

Desi companiile aeriene nu impun sa fie cumparat un bilet separat pentru bebelus, un loc suplimentar poate fi extrem de util cand vei schimba scutecele sau vrei sa il hranesti pe micutul tau.

3. Renunta la bagajele mari

Daca nu ai neaparat nevoie de unele lucruri, ar fi bine sa renunti la acestea. In acest mod eviti sa iti incarci bagajele, deoarece este destul de greu sa le manevrezi si sa ai grija si de bebelus in acelasi timp.

4. Acorda-ti timp suficient pentru check-in

In ziua plecarii, ar fi bine sa ajungi in aeroport cu doua ore inaintea zborului. Aceasta fereastra iti lasa ragaz sa rezolvi toate eventualele probleme- schimbi scutecele micutului, verifici caruciorul si faci aranjamentele finale.

5. Fii pregatit pentru nevoile copilului din timpul zborului

Ai nevoie de hainute de schimb, paturi si o suzeta( care sa il calmeze pe cel mic si sa scada presiunea din urechi).

6. Foloseste un port bebe

Pentru ca vei avea de mers o distanta considerabila, trebuie sa iti iei cu tine si un port bebe. Iti va fi mult mai usor sa te deplasezi cu cel mic, iar el se va simti in siguranta la pieptul tau.

Foto: desiscaps.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea