Vacante

# alegere geanta de voiaj #geanta de voiaj

Cum alegem cea mai buna geanta de voiaj?

Daca si tu esti cu gandul la vacanta, o binemeritata sesiune de shopping poate fi un prim pas de bun augur pentru iesirea din mood-ul de izolare. Ce zici, vrei sa ne uitam impreuna dupa o geanta de voiaj numai buna pentru calatoriile tale? Dupa o perioada atat de lunga de stat in casa, o geanta noua pentru excursii marcheaza inceputul (incet, dat cat se poate de sigur) al unui sezon de distractii destul de intarziat. Iata care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont, atunci cand vrei sa iti cumperi online o geanta de voiaj foarte buna:

Cea mai buna geanta de voiaj: Capacitatea

Aceasta este o unitate de masura ce iti arata care este volumul interior al gentii, masurat in litri. Capacitatea optima a unei genti de voiaj este de aproximativ 30 de litri, fara a exista riscul unor rupturi aparute la nivelul manerelor. Asadar, raporteaza-te la aceasta valoare pentru a cumpara online o geanta de voiaj pe cat de incapatoare, pe atat de rezistenta!

Cea mai buna geanta de voiaj: Compartimentarea

O geanta de voiaj foarte buna dispune atat de spatii pentru depozitare interioare, cat si de buzunare exterioare. Este un criteriu de alegere peste care nu trebuie sa treci, avand in vedere ca in fiecare bagaj pentru calatorii exista si obiecte fragile, sau care se pot varsa cu usurinta. Consulta oferta de genti pentru voiaj a celor de Auchan, pentru a gasi rapid produsul cu cele mai bune solutii de compartimentare, exact pe masura propriilor tale nevoi!

Cea mai buna geanta de voiaj: Dimensiunile

Modelul ideal al unui astfel de produs nu trebuie sa depaseasca lungimea de 60 cm. Astfel, te asiguri ca geanta ta de calatorie este suficient de incapatoare pentru toate bagajele tale, insa nu ocupa nici prea mult spatiu in compartimentul destinat acestor produse (din tren, avion, autocar, masina etc) Chiar daca ai gasit o geanta de voiaj suficient de incapatoare pentru toate bagajele tale, mare atentie la urmatorul criteriu de alegere pentru acest produs:

Cea mai buna geanta de voiaj: Materialul

Chiar daca ai o geanta de dimensiuni considerabile, materialul vine sa sustina intreaga greutate a produselor din interior. Daca vrei sa iti cumperi o geanta de voiaj calitativa, trebuie sa fii atent la 3 aspecte cat se poate de importante: (1) materialul gentii de voiaj trebuie sa fie impermeabil;  (2) pentru un plus de siguranta, geanta trebuie sa dispuna de croieli cauciucate; (3) baza gentii trebuie sa fie compusa dintr-un material solid (plasticul este de preferat in locul unei texturi cartonate), astfel incat sa sustina atat forma gentii, cat si presiunea suportata de material. 

Pregateste-te inca de pe acum de un sezon estival pe care intreaga lume il asteapta cu multa nerabdare! Intra acum pe auchan.ro si vezi intreaga oferta de genti pentru voiaj. Alege produsul perfect pentru nevoile tale de calatorie si comanda-l rapid online, prin cei mai simplu de urmat pasi. Tine, insa, cont de un lucru extrem de important: nu ignora recomandarile autoritatilor, privind libera circulatie in conditii de relaxare a restrictiilor! Respecta fiecare prevedere a ordonantelor in vigoare, pentru a te bucura de vacanta pe care o meriti, in deplina siguranta!

Sursa foto: AICI

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea