Vacante

#pegas clasic #bicicleta pegas #accesorii bicicleta #pegas #pegas drumet

Culoarea ca mod de viata la Pegas

Lumea bicicletelor Pegas e plina de culoare. Nuante spectaculoase de rosu, de galben, verde, siclam sau albastru ori neon transforma bicicletele intr-o experienta vesela si interesata. Caci, nu-i asa, fara un strop de culoare viata ar fi mult prea terna, prea plictisitoare.

Stim ca iti amintesti cu drag de bicicleta copilariei. Era metalica si atat. Era frumoasa caci era a ta, chiar si asa cu smaltul sarit pe alocuri lasand loc ruginei. Ai indragit-o desi scartaia din toate incheieturile. I-ai uns osiile si ai mers mai departe. Pana intr-o zi cand, de voie de nevoie, ai abandonat-o.

Pegas readuce in viata ta bicicleta de acum cateva decenii, insa intr-o forma noua, moderna si cu adevarat impresionanta. Chiar daca au suferit un upgrade substantial, vestea buna pentru conservatori este ca bicicletele, indiferent ca vorbim despre BTB, fatbike, Soim, Clasic, Cutezator, Magistral, Practic, Drumet, Strada Mini, Pegas ori Mezin isi pastreaza silueta clasica cu care s-au impus si care a ramas in amintirea noastra a tuturor. Pegas i-a adaugat in schimb un plus de valoare cu ajutorul culorilor si al accesoriilor inedite. Caci, nu-i asa, una e sa urci pe o bicicleta clasica si care nu are nimic spectaculos si una e sa “conduci” bicicleta dupa care intoarce toata lumea capul!

Iar Pegas a zis sa fie culoare si a fost! Nu una, ci o paleta intreaga de nuante vesele si spectaculoase. Imagineaza-te pe aceasta bicicleta Strada de un galben stralucitor! Porti o rochie rosie si ochelari de soare. In cos ai un buchet mare de flori de vara. Si te plimbi asa pe Calea Victoriei. Crezi ca treci neobservata? Nici gand! Iti vei face mai multi admiratori decat ai avut vreodata, fermecati cu totii de combinatia de culori puternice. Caci, da! La Pegas culorile sunt un mod de viata. E viata plina de energie si spectacol a epocii in care traim.  

Dar fetelor le sta bine cu orice culoare. Si cu siguranta combinatia de violet cu alb asa cum e Drumetul din imaginea de mai sus nu are nimic in comun in acest caz cu culorile vreunei echipe de fotbal, ci doar cu stilul si cu fashionul. Bicicleta are amortizoare la roata din fata, are cauciucuri groase pentru stabilitate si e super confortabila atat pentru o plimbare prin parc sau pe carari de munte, cat si pe strazile aglomerate.

Iar nu pentru ca am tine noi cu nuantele prea feminine, dar parca totusi unei doamne sau domnisoare delicate i se potriveste un roz pal. Ii pune in valoare frumusetea si naturaletea. In combinatie cu saua sidefata si jantele crem, Strada 2 va face pereche perfecta atat cu o tinuta casual, cat si cu una office, tocmai datorita contrastului pe care il creeaza. Evident, cu un accesoriu must-have: cosuletul din rachita.

Si nu stiu de ce, dar tare cred ca nu ai spune nu acestei biciclete Pegas Clasic intr-o culoare verde neon. Caci daca vrei sa iesi in evidenta, atunci asta e ceea ce cauti. E supla, usoara si mai ales intr-o nuanta greu de uitat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea