Vacante

Craciun vienez

Unul dintre cele mai frumoase Craciunuri este fara indoiala cel petrecut intr-o metropola europeana. Ofertele sunt generoase pentru vacantele de iarna in Austria, atat la agentiile de turism din tara, cat si la tot ceea ce inseamna turism la fata locului.

Cei care merg printr-o agentie au parte de o excursie intr-una dintre cele mai cautate tari, atat in sezonul estival, cat si iarna. Poti sa pleci insa si pe cont propriu , cu trenul, avionul sau masina personala , si sa te cazezi intr-un apartament, sau o cabana, sau pur si simplu la un hotel austriac.

Oferte de craciun in viena

Pentru 5 nopti in Viena platesti cam 290 de euro de persoana. O vacanta cu numai 3 nopti de cazare este in jur de 235 - 265 de euro. Excursia implica transport cu autocarul si cazarea la un hotel de 3 sau 4 stele, cu mic dejun. Pretul incluse si doua cine traditionale, precum si un ghid din partea agentiei.

Ceea ce este cu adevarat interesant consta in bonusurile oferite de agentii pentru vacantele de Craciun din Viena. De obicei este vorba despre o croaziera romantica pe Dunare cu cina inclusa, care are loc in Budapesta. In noaptea de Craciun ai parte de o cina traditionala festiva si mai mult, vei primi un bilet de intrare la “Concertul de Craciun” de la Palatul Imperial. In timpul sejurului faci turul orasului si vizitezi cel emai importante obiective turistice, precum Opera, Palatul Imperial Hofburg, Primaria, Catedrala Sf. Stefan , PArlamentul, Muzeul de Istorie . Este bine sa stii City Hall

  • Bilete de intrare la obiective. Intrarile la diferitele obiective turistice sunt neincluse in pret. La Palatul Schonbrunn un bilet te costa 11 euro de persoana, la Palatul Hofburg, 9 euro.
  • Cina festiva de Craciun. In cazul in care nu este inclusa in pretul excursiei, poti opta pentru o cina festiva in noaptea de Craciun. Pretul este de aproximativ 40 de euro de persoana. Bauturile se platesc separat.
  • Mancare traditionala vieneza. Daca vrei sa mergi intr-un restaurant in Viena pentru a gusta bucatele traditionale, te va costa cam 15 euro de persoana un meniu din 3 feluri, fara bautura.
  • Concert. Pe 25 decembrie ai ocazia sa asisti la concertul orchestrei „Wiener Hofburg”, care interpreteaza piese din Mozart si Strauss. Daca mergi pe cont propriu sau nu ai inclus biletul la concertul de la Palatul Hofburg, un loc te va costa 48 de euro.
  • Tren. Un bilet de tren la vagon de dormit costa aproximativ 100 de euro de persoana.   Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru Revelion, intra aici si poti castiga o excursie in Turcia. Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea