Vacante

#copil #vacanta #turism #disneyland

Copiii revin in atentia operatorilor de turism

Copiii revin in atentia operatorilor de turism. Luna iunie devine luna copiilor, ei beneficiind de reducerea taxelor de aeroport pentru biletele cumparate pentru ei. In plus, ei se pot bucura de oferte cu reduceri si chiar gratuitati pentru excursiile la Disneyland .

Companiile low-cost de transport aerian au gandit oferte speciale pentru copii de Ziua Copilului . Astfel, in luna iunie, parintii care zboara cu micutii lor nu platesc taxe de aeroport la biletele achizitionate pentru copii. Aceasta promotie este valabila pentru toate zborurile Blue Air, exceptie facand cursele Bucuresti - Timisoara - Bucuresti si Bucuresti - Cluj - Bucuresti.
 

Programe pentru copii si parinti la Disneyland
 

In plus, copiii beneficiaza in aceasta vara de alte doua programe speciale, oferite parintilor care ii duc pe cei mici la Disneyland. “Beneficiaza de o noapte si o zi suplimentare gratuit” este un program valabil in hotelurile Disney din Paris, pentru sosiri in perioadele 2 - 17 aprilie; 2 - 10 mai; 2 - 19 iunie; 24 iunie - 31 iulie; 22 - 28 august; 12 septembrie - 9 octombrie 2010. Pachetele achiziotionate de parinti trebuie sa fie de minim patru zile iar ziua si noaptea suplimentare vor trebui luate la sfarsitul sejurului.

Un al doilea program, “Copiii sub sapte ani stau si se joaca gratuit” la Disneyland se desfasoara pana in luna noiembrie a acestui an si presupune ca un adult care plateste un pachet de cazare isi poate lua gratuit cu el in camera un copil cu varsta mai mica de sapte ani. Acesta va beneficia de cazare gratuita si accesul gratuit la spatiile de joaca. Daca vrei sa afli mai multe lucruri despre acest program si o oferta in acest sens, da un click aici.

Parintii care vor sa beneficieze de aceste reduceri trebuie sa anunte atunci cand fac rezervarea la hotel ca vor avea si copiii cu ei, iar atunci cand ajung la hotel sa prezinte dovada varstei copilului. Poti afla mai multe detalii despre aceste programe si face rezervari la aceasta adresa.
 

Sursa foto : Viator.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea