Vacante

#copil #copii #familie #vacanta #grecia #atena #salonic #avion

Copiii au reduceri la zboruri in luna iunie

Companiile aeriene se intrec in oferte care ii au drept obiect si subiect pe micutii familiilor din tara noastra. Anumite companii lanseaza oferte cu reduceri pentru copii pentru luna iunie, in timp ce altele sunt mai generoase si ofera pachete Family pana spre toamna.
 

In luna iunie, copiii nu platesc taxe de aeroport la low cost
 

Pentru luna copilului, compania low cost Blue Air a pregatit o oferta speciala pentru familiile care vor sa calatoreasca impreuna cu micutii lor. Cei care vor sa isi ia copilul intr-o excursie in Europa , nu vor mai plati pentru acesta taxa de aeroport. Promotia este valabila in perioada 1-30 iunie 2010, insa nu cuprinde si cursele Bucuresti - Timisoara - Bucuresti si Bucuresti - Cluj - Bucuresti.
 

Familiile cu copii au oferte speciale pana in toamna
 

Daca vrei sa iti duci micutul in Grecia, ar trebui sa stii ca operatorul aerian Tarom a lansat o oferta adresata in special familiilor cu copii. Oferta „Family” este valabila pentru pentru calatorii dus-intors intre Bucuresti si Atena si Bucuresti – Salonic si consta in tarife speciale pentru parintii care calatoresc cu cel putin un copil.

Primul copil, cu varsta de pana la 12 ani, beneficiaza de o reducere de 100%, platind doar taxele de aeroport, iar urmatorii copii cu varsta de pana la 12 ani primesc o reducere de 33% din tarif. Tarifele pentru o familie cu 3 membri incep astfel de la 437 EUR, toate taxele incluse, pentru o calatorie pe ruta Bucuresti - Atena - Bucuresti si de la 376 EUR, toate taxele incluse, pentru o calatorie pe ruta Bucuresti - Salonic - Bucuresti. Membrii familiei trebuie sa calatoreasca impreuna pe ambele tronsoane.

Tarifele vor fi disponibile pentru biletele cu vanzare pana la 31 octombrie 2010 si vor putea fi achizitionate din agentiile proprii TAROM si din reteaua de agentii de turism acreditate. Oferta nu este valabila pentru rezervari online . Ultimul retur al acestor calatorii trebuie efectuat pana pe 31 octombrie 2010.

Tot pana in toamna este disponibila si oferta prin care parintii isi pot duce copiii la Disneyland, la preturi speciale . Astfel, copii sub 12 ani calatoresc gratuit in cursele Tarom spre Disneyland pana pe 30 septembrie iar copiii de pana la 7 ani zboara, stau si se distreaza gratis la Disneyland Paris in perioada mai – noiembrie 2010.

Conditiile minime care trebuie indeplinite pentru a beneficia de aceasta oferta sunt: gratuitatea se acorda unui copil insotit obligatoriu de 1 adult platitor, nu se accepta mai mult de doi copii pe familie, iar perioada de valabilitate a biletului de avion va corespunde cu perioada de cazare si vizitare a parcului Disneyland. Tarifele pentru copii intre 7-12 ani incep de la 99 euro/noapte + 2 zile parc si 122 euro pentru 2 nopti/3 zile.
 

Sursa foto : womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea