Vacante

#vacante concerte #destinatii de vacanta #concerte #vacanta 2013

Concerte de top pentru vacanta din 2013

Concertele vedetelor internationale sunt unele dintre cele mai mari atractii in 2013. Cei care doresc sa-si petreaca 2-3 zile intr-un oras european au ocazia sa mearga si la spectacolul artistului preferat.

In acest an, au loc concerte in multe metropole europene care merita sa fie vizitate. Iata cat costa o deplasare la principalele concerte in 2013:


Concert Andre Rieu la Viena

In Viena, Andre Rieu sustine un concert pe data de 18 mai 2013, in Arena Wiener Stadthalle Halle D. La agentiile de turism, o vacanta la acest concert costa 210 euro de persoana. Pachetul include doua nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, biletul la concert si cardul turistic Viennacard.


Concert Eros Ramazzotti in Budapesta

Unul dintre cele mai ieftine concerte in 2013 este cel sustinut de Eros Ramazzotti in mai, in Budapesta. Aici, pachetele la concert costa de la 180 euro de persoana si includ 2 sau 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, biletul la concert si taxa de procesare a biletelor. In schimb, pentru transport se plateste suplimentar.


Concert Andreea Bocelli in Praga

In luna mai 2013, in Praga are loc concertul lui Andreea Bocelli. O vacanta la acest concert costa de la 151 euro de persoana. Turistii pot sta intr-un hotel de 3 sau 4 stele, intr-o camera cu mic dejun. In plus, acestia primesc bilet la concert. Pretul include si taxa de procesare a biletelor, insa nu si transportul pana in Praga.


Concert Robbie Williams in Londra, Amsterdam si Bruxelles

Pe 29 iunie 2013, Robbie Williams are un concert in Londra, pe Wembley Stadium. Conform agentiilor de turism, o vacanta la Londra, la concertul artistului, costa 569 euro de persoana. Pachetul asigura biletul de avion, 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, taxele de aeroport si biletul la concert.

Pentru Amsterdam, pachetul costa 465 euro de persoana, in aceleasi conditii. In Bruxelles, oferta are un pret de 485 euro si include biletul de avion si 3 nopti de cazare.

Sursa foto: whatsupcapetown.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea