Vacante

#arena platos #schi #romania #sibiu #partie

Complexul de partii Arena Platos se inaugureaza astazi

Arena Platos , cel mai nou complex de partii din Romania, urmeaza sa fie inaugurat astazi, 4 martie 2011 .

La eveniment a fost anuntata participarea unor oficialitati de la Consiliul Judetean, Primaria Municipiului Sibiu, Primaria comunei Poplaca, Mitropolia Ardealului, precum si reprezentati ai mai multor institutii. La eveniment urmeaza sa participe si Excelenta Sa, ambasadorul Austriei in Romania, domnul dr. Michael Schwarzinger.
 


 

Intre orele 16:00 – 22:00 se va oferi gratuitate astazi pentru toate instalatiile de transport pe cablu din complex. Pe langa partiile obisnuite, turistii dispun de o partie pe care au fost construite mai multe obstacole pentru sarituri etc. Complexul pune la dispozitia turistilor o scoala de schi si snowboard , un centru de inchirieri echipament si un spatiu destinat copiilor incepatori.

Complexul este compus din 5 partii (Partia Platos, Panorama Sibiului, Poiana Poplacii, Arena si Soarelui), cea mai lunga avand 640 de metri, iar cea mai scurta, 240 metri. Doua dintre partii sunt dotate cu instalatii de nocturna , care functioneaza in zilele de miercuri si sambata.
Arena Platos se afla pe drumul judetean 106A, intre Sibiu si Paltinis.

Poti afla mai multe de pe site-ul oficial al complexului de partii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea