Vacante

#companii aeriene #scaune avion #calatorie supraponderali #scaune supraponderali

Companiile aeriene ar putea avea scaune pentru supraponderali

Calatorii supraponderali ar putea sa beneficieze de scaune in conformitate cu greutatea lor, in timpul zborurilor cu avionul. Noul produs ar putea aparea pe piata inainte de 2014 si va genera castiguri suplimentare pentru companiile aeriene.
 

Locuri mai mari pentru persoanele supraponderale, contra cost


Airbus planuieste sa instaleze in aeronavele sale scaune mai mari pentru pasagerii supraponderali. Acestia vor plati suplimentar daca doresc sa beneficieze de acest confort. Astfel, acestia ar putea avea scaune cu o latime mai mare cu 4 cm, ceea ce le va permite pasagerilor sa stea mai relaxati. Spatiul suplimentar necesar pentru aceste scaune va fi obtinut prin reducerea spatiului altor scaune cu 2 cm.

Prin aceasta modificare, Airbus doreste sa ofere acelasi spatiu care se regaseste la bordul avioanelor Boeing. Cu toate acestea, nu se poate vorbi despre zboruri ieftine cand se opteaza pentru un astfel de serviciu.

Noua schimbare vine ca un raspuns la cerintele si plangerile pasagerilor nemultumiti de un zbor langa o persoana obeza. Companiile aeriene au inregistrat un numar tot mai mare de reclamatii cu privire la inconfortul resimtit de catre pasagerii care au calatorit langa o persoana care le-a luat din spatiul personal. Nu doar adultii sunt pasagerii vizati pentru noul tip de scaune, dar si copiii. "In ultimii 30 de ani, corpul uman a suferit modificari.

Suntem mai mari si mai inalti, cu umeri mai lati si solduri mai mari. Chiar si copiii nostri se fac tot mai mari. Asa ca intentionam sa oferim un plus de confort persoanelor dispuse sa plateasca pentru el. Acest lucru aduce si castiguri financiare companiei aeriene" a spus Suzana Hrnkova, reprezentant Airbus, citata de The Telegraph.

Conform Airbus, scaunele mai mari vor fi disponibile pana la sfarsitul lui 2013. In jur de 20 de companii aeriene s-au aratat interesate de produs.
 

Cum beneficiezi de mai mult spatiu in avion


Cea mai simpla metoda de a beneficia de mai mult spatiu in avion este sa faci rezervarea cat mai devreme si sa alegi primul rand, unde pasagerii beneficiaza de spatiu suplimentar la picioare.

Companiile aeriene propun si oferte intermediare, intre cele de la Economy Class si cele de la Business Class, pentru sporirea confortului. Astfel de oferte (Premium Voyager) sunt disponibile contra cost.

Sursa foto: wn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea