Vacante

#muzeu de arta #gradina botanica #bastionul croitorilor #cluj-napoca

Cluj-Napoca are centru de informare turistica

Cluj-Napoca are un centru de informare turistica , situat in apropierea zonei pietonale a municipiului.

 

Conform NewsIn, centrul poseda mobilier ergonomic pentru materiale informative si pliante turistice, scaune pentru turisti si internet. Tot aici se gasesc informarii asupra agentiilor de turism, pentru cei care isi cauta cazare sau doresc sa viziteze imprejurimile.

 

O camera dubla intr-un hotel de 4 stele costa 115 euro pe noapte. Pentru un apartament, pretul urca la 145 euro. Pentru un confort de 2 stele, platesti 212 RON pe noapte.

 

Turistii vor fi informati asupra obiectivelor turistice din oras, precum si asupra unitatilor de cazare (hoteluri) si de alimentatie (restaurante). Deasemenea, vor afla care sunt principalele evenimente locale si posibilitatile de agrement. Centrul de informare ofera gratuit harti turistice. Potrivit NewsIn, lucrarile de amenajare a centrului de informare turistica au costat 200.000 de lei. Centrul a fost inaugurat la sfarsitul lunii trecute.

 

Obiective turistice din Cluj-Napoca

 

In Cluj-Napoca turistii trebuie sa-si faca un program bine stabilit pentru a putea vizita obiectivele din zona. Acestea sunt destul de numeroase si includ de la biserici vechi , catedrale, muzee, si teatre la o Gradina Botanica si un Bastion al Croitorilor.

 

Cei care ajung in municipiu pot vizita palatul orasului, care acum este Muzeu de Arta si care a fost construit in secolul al XVIII-lea. Cladirea adaposteste Muzeul National de Arta Cluj-Napoca, cu piese de pictura, arta decorativa si grafica. Muzeul se viziteaza de miercuri pana duminica, intre orele 9.00 – 17.00.

 

Un centru religios important il reprezinta Complexul Franciscanilor. Ansamblul include unele dintre cele mai vechi cladiri din Cluj, care adapostesc obiecte de cult, manuscrise vechi si icoane.

 

bastionul croitorilor face parte din fortificatiile construite in secolul al XV-lea si restaurate la sfarsitul anilor ’50. Casa Matei Corvin este un palat renascentist si una dintre cele mai vechi edificii din oras. Astazi gazduieste Institutul de arte plastice Ion Andreescu.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea