Vacante

City break, relaxare de weekend

City-break sunt acele scurte vacante in plus fata de vacantele din perioada concediilor. Pentru a evada de acasa 2, 3 zile turistii folosesc weekendul si cer o zi libera , cel mult.

Excursiile de tip city-break se fac in interes de shopping, pentru a vizita rapid un oras la indemana precum Budapesta, s.a.m.d. Iarna interesul romanilor se indreapta catre o iesire exotica, unde sa scape de frigul de afara. In acest caz favoritele sunt zone precum Dubai sau Egipt. Altii profita dupa sarbatori de perioada reducerilor si merg la shopping in Bulgaria, Germania si Dubai. Numarul celor care aleg astfel de vacante nu depaseste 100.000, insa se asteapta ca in 2008 acesta sa creasca. Se circula liber in Uniunea Europeana, iar ofertele low-cost, precum si ofertele agentiilor sunt destul de atragatoare.

Biletele de avion au ajuns la sume de sub 100 euro , iar preturile la camerele hotelurilor de 3 stele sunt si ele ofertante. Camerele incep de la 25 euro si ajung pe la 70-80 euro pe noapte. Astfel, cu mai putin de 500 euro poti sa te plimbi intr-una din capitalele europene, sa vizitezi cele mai importante obiective turistice si sa te intorci de acolo cu ceva cumparaturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea