Vacante

Circuite internationale de lunga durata in 2008

Pe langa vacantele pe litoral, Targul de Turism al Romaniei a adus pachete cu circuite internationale, prezentate de agentiile de turism.

 

Circuitele in Europa se fac cu avionul sau autocarul si au preturi ceva mai mici. Cele mai scumpe circuite sunt cele cu destinatii indepartate sau exotice. Acestea dureaza mai mult si sunt propuse in diverse combinatii (India, Nepal, Tibet, Hong Kong&Macao; Brazilia, Paraguay, Argentina, Uruguay , etc).

 

circuit in Spania, Portugalia, Maroc

 

Oferta implica un circuit de 18 zile. Cazarea se face in hoteluri de 3 stele, iar transportul este asigurat cu avionul. Se calatoreste pe o portiune si cu ferry-boat-ul. Micul dejun, cinele, ghidul si vizitele incluse in program fac parte din pret, 1825 euro de persoana.

 

Se viziteaza zone precum Barcelona, Madrid, Toledo, Santiago, Porto, Coimbra, Fatima, Lisabona, Casablanca, Maroc, etc.

 

Circuit in Anglia, Scotia, Irlanda, Scandinavia

 

Vacanta dureaza 22 de zile.O astfel de vacanta costa 1895 euro de persoana si include transport cu avionul, cazare la hoteluri de 3 stele, mic dejunuri si cine, bilete pe ferry-boat, vizitele din program, ghid. Oferta este valabila pentru luna iulie si plecarile se fac din Bucuresti.

 

Lisabona stradaAstfel de circuite de lunga durata ofera posibilitatea excursiilor optionale, platite separat. Preturile pornesc in general de la 25 euro si pot depasi 100 euro. Pentru Castelul Windsor si Stonehenge se platesc 30 euro; obiectivele turistice din Rusia sunt la aproximativ 30 euro; o excursie la Peterhof costa 40 euro; pentru Valea Loirei si Versailles platesti cam 38 euro de persoana.

 

 

Alte circuite in 2008

 

Castele in Marea Britanie 1955 euro

 

New York, Los Angeles, Las Vegas 2445 euro

 

China 1979 euro

 

Elvetia Castelele Bavariei 617 euro.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea