Vacante

#circuit #excursie #europa #grecia #anglia #barcelona #coasta de azur #verona #budapesta #praga #viena #cazare

Circuite europene de vara

Ti-ai dorit sa impusti mai multi iepuri in vacanta la care visezi? Acest lucru este posibil in circuitele organizate de agentiile si operatorii de turism.

 

Chiar si pachetele care poarta numele unei singure tari sau unui oras includ de fapt calatorii prin mai multe locuri. De exemplu, daca alegi un circuit al Italiei, ai toate sansele sa treci si prin Franta, sau Ungaria, sau chiar Grecia. In plus, exista circuite speciale in mai multe tari si capitale europene, care iti dau ocazia sa vezi principalele obiective turistice din zona.

 

Circuit 2008 in Anglia

 

Daca visezi de multa vreme sa vezi Anglia si nu te multumeste numai o vacanta in Londra, alege un circuit care include si alte zone, precum Liverpool, Greenwich, Oxford, Cambridge sau Stratford-upon- Avon . In Liverpool vei vizita Catedrala Anglicana. Construita pe muntele Sf. James, este una dintre cele mai mari catedrale anglicane din lume, cu numele oficial de “Biserica Catedrala a lui Hristos din Liverpool”. In Stratford-upon-Avon vei vedea Casa Natala si Mormantul de la Trinity Church al lui W. Shakespeare. Excursia dureaza 8 zile si incepe de la 620 euro de persoana. In aceasta suma sunt incluse 7 nopti de cazare in hoteluri de 3 stele cu mic dejun, transport cu avionul si cu autocar de 2 stele.

 

Circuit 2008 in Europa

 

O vacanta de 14 zile iti ofera posibilitatea de a vizita Budapesta, Viena, Genova, Coasta de Azur, Costa Brava, Verona, Slovenia si Spania. Pretul incepe de la 480 euro + 390 RON si include transport cu autocarul, 11 nopti de cazare in hoteluri de 3 stele cu mic dejun si demipensiune, tururi panoramice de oras, transport gratuit pentru excursii in Barcelona si la Manastirea Montserat si insotitor de grup. Asigurarea medicala de calatorie este obligatorie.

 

Circuit 2008 in capitale europene

 

O calatorie de aproape 3 saptamani te poarta prin 10 capitale europene: Paris, Londra, Budapesta, Luxemburg, Viena, Berlin, Haga, Bruxelles, Praga, Bratislava. Circuitul dureaza 18 zile si ajunge la o suma de 865 euro de persoana. In aceasta suma ai asigurate transportul cu autocarul de 2 stele, 17 nopti de cazare in hoteluri de 2 si 3 stele cu mic dejun, ghid roman si ghizi locali. Pentru ca restul meselor nu sunt incluse in tarif, iar intrarile la obiectivele turistice se platesc separat, este indicat sa ceri informatii cat mai exacte agentiei de turism, pentru a stabili o suma zilnica necesara, ca bani de cheltuiala.

 

Citeste si Pretul real al unui circuit in Europa.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea