Vacante

#hoteluri #turist #sondaj #sustragere obiecte

Cine sunt turistii care sustrag cele mai multe obiecte din camera de hotel

Conform unui sondaj recent din Statele Unite, s-a constatat ca americanii sunt cei mai rai turisti din lume. Rezultatul este cu atat mai surprinzator cu cat 4000 din 5600 de repondenti erau americani . Sondajul ii arata pe americani ca fiind nu doar turisti needucati, dar si hoti.

La sondaj au participat peste 5600 de persoane din Australia, Canada, Irlanda, Marea Britanie si Statele Unite.

 

Americanii, turisti dificili si hoti


Un sondaj realizat de Living Social si Mandala Research la inceputul acestui an a aratat ca americanii sunt cei mai nesuferiti turisti si cei care fura cel mai mult din camera de hotel. Americanii au primit cele mai mici note din partea repondentilor americani, canadieni si australieni. Toate trei nationalitatile au concluzionat ca americanii sunt galagiosi si imbracati inadecvat.

39% dintre calatorii din Statele Unite au recunoscut ca au sustras obiecte din camera de hotel. Obiectele furate cel mai frecvent sunt: prosoape (28%), halate de baie (8%), baterii (5%), perne (4%), telecomenzi (3%), asternuturi (3%), umbrele (3%).


Alte nationalitati


Irlandezii i-au indicat pe britanici ca fiind cei mai rai turisti, iar acestia din urma i-au aratat cu degetul pe nemti in ceea ce priveste comportamentul negativ in timpul calatoriilor. Pe langa faptul ca s-au indicat pe ei insisi ca turisti groaznici, 40$ dintre americani i-au numit pe chinezi ca fiind cei mai rai turisti.

Turistii care se bucura de cel mai lung concediu sunt irlandezii, cu 28 de zile de vacanta , urmati de australieni, cu 27 de zile, britanici cu 23 zile si canadieni cu 21 zile de concediu.

Conform aceluiasi studiu, americanii sunt cei care au cele mai putine zile de vacanta dintre toate nationalitatile. In medie, acestia au 16 zile de concediu. O bila alba pentru americani este acordata americanilor deoarece acestia calatoresc in toata lumea, vizitand foarte multe locuri. Studiul indica faptul ca 78% dintre turistii americani au vizitat cel putin o tara straina, 61% au vizitat mai multe tari, iar 36% au vazut cel putin 4 sau mai multe destinatii de vacanta.

Sursa foto: stagetecture.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea