Vacante

#white 5 #tirol #schi

Cinci ghetari din Tirol: saptamana aceasta Solden-Otztal si Stubai

Cei cinci ghetari din Tirol iau startul in noul sezon de iarna 2010 - 2011 cu un abonament de schi comun, pachete atractive si cu placerea maxima a schiatului in zapezile vesnice. Participa Kaunertal, Pitztal, Solden-Otztal, Stubai si Hintertux.

Cu "White5" pe toti cei cinci ghetari din Tirol
 

Incepand cu 1 octombrie 2010 pana la 15 mai 2011 este valabil abonamentul de schi White 5 pentru toti cei cinci ghetari din Tirol, oferind avantaje inegalabile. Prezenta zapezii este garantata deoarece toti cei cinci ghetari depasesc 3.000 de m altitudine.

In afara de aceasta, White 5 este flexibil. Deoarece pe toata perioada valabilitatii de 8 luni se poate schia timp de 10 zile pe toti cei cinci ghetari. Zilele individuale nu trebuie consumate consecutiv, pot fi folosite si pe parcursul mai multor concedii scurte. Distanta intre cele mai indepartate vai este doar de 150 km si anume Kaunertal si Hintertux.
In total cei 5 ghetari din Tirol ofera un pachet complet de 314 km de coborari perfect pregatite, iar daca ne concentram pe ghetarii individuali, fiecare dintre ei are o personalitate proprie. White 5 costa acum 317 Euro, iar incepand cu 1 octombrie poate fi achizitionat la fiecare din cei cinci ghetari din Tirol.
 

Solden - Otztal
 

Investitii semnificative, efectuate de curand, sporesc gradul de calitate si confort pentru toti iubitorii sporturilor de iarna. Astfel telescaunul din Gaislachkogl (1.363 - 3.040 m) este inlocuit de doua instalatii moderne. In prima parte se construieste un telescaun pentru 8 persoane cu o capacitate de transport demna de recorduri mondiale de 3.600 persoane/ora. A doua parte consta in constructia unui tren 3 S.

Ambele instalatii de transport promit din decembrie 2010 constructia unor statii foarte luminoase si primitoare si unice din punct de vedere arhitectonic si a tehnicii de constructie a telescaunelor. Solden ofera zapada sigura din luna octombrie pana in luna mai datorita pozitiei la inaltime, a instalatiilor foarte moderne, a instalatiilor pentru producerea zapezii si a celor 2 zone pentru practicarea schiului pe ghetar. Datorita celor 20 de kilometri patrati aceasta este cea mai vasta zona cu ghetari din Austria pentru practicarea schiului.

Ghetarul din zona Tiefenbach se remarca prin partiile line si largi si este foarte iubit de practicantii de sporturi mai putin experimentati. In Tiefenbach se afla si parcul de distractii pe zapada din lunile de toamna. Spre deosebire de acesta, ghetarul din Rettenbach ofera partii dificile si abrupte pentru sportivii si schiorii avansati.
Partia pentru cupa mondiala este printre cele mai abrupte partii din intreaga zona de schi Solden.
Stubai - imparatia zapezii

Clasificata conform ghidului pentru schi ADAC drept zona pentru practicarea schiului din Alpi cea mai buna pentru familii, ghetarul Stubaier ofera placeri variate la schi pe cei 110 kilometri de partie pe partiile usoare pana la cele dificile. Intre 1.750 si 3.210 metri altitudine zapada este sigura din octombrie pana in iunie la portile orasului Innsbruck.

Ras de copii in tabara BIG Family Ski-Camp Pentru toti copiii de la 3 pana la 15 ani: un tinut al copiilor cu covoare fermecate, un restaurant pentru copii si o gradinita le stau la dispozitie pentru joaca micilor musafiri. In parcul pe zapada Moreboards Stubai Zoo, care de la infiintare este printre parcurile cele mai bune din zona Innsbruck, iubitorii de snowboard se pot intalni cu iubitorii de freeski, de la nivelul incepatori pana la profesionisti.

Turnul de catarari pe gheata, partia confortabila pentru familii si pentru categoria de varsta 50+ precum si platforma de pe varf la 3.210 metri intregesc oferta. Trei magazine cu articole de sport va ofera servicii de inchiriere de cea mai inalta calitate si confort direct in zona pentru practicarea schiului. Nou din toamna: restaurantul Eisgrat si un restaurant exclusiv cu servire completa in Eisgrat.

Cand cuceriti cei 5 ghetari din Tirol?

Acum va puteti bucura de zapada fina.
Asigurati-va inca de acum cele mai bune oferte
3 nopti + cazare cu demipensiune inclusa de la 219 Euro



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea