Vacante

# plaje vizitate # plaje celebre #destinatii de vacanta #plaje #vacanta

Cele mai vizitate plaje din lume. Tu le-ai vazut?

Plajele sunt locurile preferate pentru vacante. Distractia si peisajele superbe sunt imbinate si daruiesc amintiri frumoase. Daca vrei sa stii care sunt cele mai vizitate plaje din lume, iata o lista care iti va folosi pentru pregatirea urmatoarei tale plecari:

1. Plaja Whitehaven, Australia

Aceasta plaja este accesibila doar prin intermediul avionului, vaporului sau elicopterului. Este o zona in care se poate dormi peste noapte, insa numai daca ai rezervare facuta in prealabil. Nisipul de aici are proprietati deosebite, neincalzindu-se la fel de tare ca majoritatea. De aceea poti sa mergi descult toata ziua. Se spune ca cei de la NASA au construit din el sticla pentru telescopul Hubble. Nu s-a confirmat acest zvon.

2. Plaja Lanikai, Hawaii

Aceasta este o plaja cu nisip de un alb pudra si cu apa albastru verde care atrage prin frumusete si simplitate. Se poate face sport precum caiac pentru ca apa este extrem de linistita, iar scufundatorii adora reciful de corali de acolo.

3. Horseshoe, Bermuda

Aici este spectaculoasa plaja pentru ca nisipul este de culoare roz. El este format dintr-un amestec de corali, corali sfaramati si carbonat de calciu. Exista si formatiuni de stanci de-a lungul plajei, unde exista pesteri frumoase. Daca te duci pe cea mai inalta stanca, poti sa vezi un apus de soare care iti taie respiratia.

4. Cayo Coco, Cuba

Plaja din Cuba este plina de nisip ultrafin si apa este albastru puternic. Poti sa vezi pasarile flamingo plimbandu-se si stand la soare. Insula se numeste Coco datorita pasarilor denumite astfel. Si aici este un recif de corali impresionant, iar pe langa scufundari poti sa faci si alte sporturi nautice.

5. Bavaro in Republica Dominicana

Unde Marea Caraibelor intalneste Oceanul Atlantic, apa este intotdeauna calda. Nisipul fin alb este de-a lungul milelor. De asemenea poti sa vezi palmieri peste tot si sa te adapostesti de soarele puternic la umbra lor.

6. Boulders in Sudul Africii

Aceasta este o plaja din Cape Town care este intens vizitata. Aici atractia principala pentru copii si pentru adulti, sunt pinguinii Africani. Ei sunt pe cale de disparitie si pentru a conserva specia, trebuie sa platesti o taxa de 4.5 dolari. Se pot observa in mediul lor natural si copiii pot sa afle informatii despre ei.

7. Plaja Bournemouth in United Kingdom

In Anglia, de-a lungul a 7 mile, pline de nisip auriu sunt 4 insule care formeaza Bournemouth. Aici sunt temperaturile mari pentru aceasta zona si relief impresionanat. In august este un festival aerian gratuit, care te poate bucura.

8. Plaja roz din Bahamas

Sursa foto: pinterest.com

Aici, pe plaja cu nisip complet roz, poti sa calaresti. A merge pe cal pe malul marii este o activitate de poveste. Marea este calma si apa clara si linistita, asa ca se poate merge si la scufundari sau se poate sta in apa pentru simpla placere.

9. Plaja Ao Nang, Thailanda

Aici este cunoscut faptul ca apusul este spectaculos. Este plin de hoteluri, resorturi si alte atractii pentru ca tu sa poti sa petreci cateva zile de vis.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea