Vacante

#londra #paris #orase #destinatii # cele mai vizitate orase ale lumii #new york

Cele mai vizitate orase ale lumii

Parisul se situeaza pe locul 1 in topul celor mai vizitate orase ale lumii, conform World tourism Organisation.
 

Parisul, orasul dorit de toata lumea
 

Parisul figureaza in toate topurile de turism ale marilor organizatii si publicatii de profil. Conform World Tourism Organisation, Parisul este cel mai vizitat oras din lume.

TripAdvisor situeaza Parisul tot pe locul 1 in Top 25 Destinations in Europe. Topul face parte din cele mai bune destinatii din lume pentru anul 2011 (Travelers'Choice 2011 The Best Destionations). Tot TripAdvisor claseaza Parisul pe locul 4 in topul general (Top 25 Destionations in the World). Celebra publicatie Travel&Leisure aseaza Parisul pe locul 10 intr-un top al celor mai bune destinatii pentru 2011 (Top 10 Cities).
 

Londra
 

Londra ocupa locul 2 in clasamentul World Tourism Organisation. Orasul de pe Tamisa a atras 14.6 milioane de turisti in anul 2010. Odata cu criza financiara, Londra a devenit mai atragatoare in ceea ce priveste preturile. Metropola britanica si-a castigat de-a lungul timpului renumele unui oras foarte costisitor.
 

New York
 

New York este cel de-al treilea oras ca numar de vizitatori, conform World Tourism Organisation. Metropola americana a atras 9.7 milioane de vizitatori straini anul trecut. Si pentru 2011, orasul se afla in topul celor mai bune destinatii de vacanta.

Travel&Leisure il plaseaza pe locul al 4-lea, cu un scor de 88.40 puncte.
 

antalya
 

Antalya face parte dintre destinatiile de top pentru vacanta de vara, in ceea ce priveste turistii romani. Si in topul World Tourism Organisation, Antalya figureaza dupa New York pe pozitia a 4-a. In anul 2010, aceasta a atras 9.2 milioane de turisti. Principala atractie o reprezinta resorturile hoteliere de 5 stele , in regim ultra-all inclusive.
 

Alte destinatii foarte cautate
 

In topul celor mai vizitate orase figureaza si Singapore (9.2 milioane), Kuala Lumpur (8.9 milioane), Dubai (8.3 milioane) si Bangkok (7.2 milioane). Bangkok ocupa locul 1 in topul celor mai bun orase pentru 2011, conform Travel&Leisure.


Sursa foto: wikipedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea