Vacante

#insule caraibe #turism #destinatii vacanta #atractii turistice #turism caraibe

Cele mai vizitate insule din Caraibe

Caraibe este una dintre cele mai frumoase zone ale lumii. Aici poti avea parte de liniste, relaxare totala, dar in acelasi timp te poti bucura de sporturi nautice, de cluburi, de distractie, agitatie, viata de noapte si mancaruri exotice.

Descopera care sunt cele mai apreciate insule din Caraibe si care se potriveste cel mai bine stilului de vacanta pe care ti-l doresti.

St. Martin

Insula St. Martin este recunoscuta pentru resorturile luxoase, pentru restaurantele foarte scumpe, dar si pentru cluburile de noapte in care distractia nu are limite. Daca iti place viata de noapte, dar in in acelasi timp este genul de persoana care adora si se bucura de sporturile subacvatice, St. Martin este locul potrivit pentru tine.



Foto: wayfaring.info

Aruba

Insula Aruba iese in evidenta datorita cazinourilor stralucitoare si buticurilor de designer aflate in zona. Daca ai foarte multi bani si vrei sa ii dai pe haine extrem de scumpe sau sa iti incerci sansa la jocurile de noroc, Aruba este locul in care vacanta ta va fi un lux.



Foto: cheapcaribbean.dyddi.com

Bahamas

Cauti liniste si relaxare? Vrei doar sa stai intins la plaja si sa te bucuri de valurile oceanului, in timp ce esti servit ca un rege? Mergi in Bahamas. Aici vei avea parte de apa limpede ca un cristal, de nisip extrem de fin si de atata liniste cat iti doresti.



Foto: destination360.com

Insulele Virgine

Desi este o insula mare, cu multe servicii si posibilitati, zona respectiva nu este deloc aglomerata. Acest lucru este cauzat de faptul ca Insulele Virgine sunt foarte linistite si reprezinta o destinatie aleasa in special de catre persoanele care isi doresc sa scape de agitatie si care au nevoie de un repaus psihic.



Foto: 2.bp.blogspot.com

Puerto Rico

Restaurante cu bucatari celebri si un exces de ospitalitate sunt doar doua dintre lucrurile care te vor incanta daca vei merge in Puerto Rico. Excursiile cu barca si fish-picnicurile sunt si ele reprezentante pentru Puerto Rico si te vor atrage cu siguranta daca vrei sa experimentezi viata intr-un mod usor salbatic, dar in acelasi timp incitant.



Foto: destination360.com

Insulele Bermude

Desi nu se afla exact in Caraibe, Bermude e de obicei asimilata cu o insula caraibiana si reprezinta o atractie turistica pentru oameni din toata lumea. Aici ai de ales intre zeci de hoteluri de lux, parcuri acvatice, statiuni de relaxare si cluburi de noapte care de care mai atractive.

Insulele Bermude sunt recunoscute pentru plajele sale superbe, desi uneori atat de aglomerate incat poti gasi cu greu gasi o fasie de nisip libera pentru a face plaja.



Foto: 3.bp.blogspot.com

Cancun

Plajele cu nisipuri aurii umbrite doar de palmierii tropicali si apele limpezi sunt reprezentative pentru Cancun. Cancun este un loc in care foarte multe persoane se intorc adesea cu drag datorita ospitalitatii cu care te primesc localnicii si hotelierii, dar si pentru ca exista nenumarate restaurante, centre de tratament si relaxare, mall-uri, supermarketuri si cluburi exclusiviste.



Foto: 4.bp.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea