Vacante

#Peninsula Balcanica #Zadar #Erevan #vacanta primavara #vacanta vara #cadiz #destinatii de vacanta #armenia #croatia #spania

Cele mai vechi orase din Europa pe care sa le vizitezi in sezonul cald

Visezi sa iti petreci vacanta intr-unul dintre cele mai frumoase locuri pline de incarcatura si simboluri istorice? Iata care sunt cele mai frumoase orase vechi din Europa pe care le poti vizita primavara si vara:

Erevan, capitala Armeniei

Sursa foto: flightsaustralia.com.au

Construit cu 3 decenii inainte de fondarea Romei, acest oras a inceput sa fie populat inca din anul 782 i.Hr., conform dovezilor arheologice. Invadat pe rand de asirieni, romani, turcii Imperiului Bizantin, persi, arabi, mongoli si mai recent rusi, orasul incearca sa se dezvolte prin institutii culturale tot mai numeroase, precum Galeria Nationala de Arta a Armeniei, Muzeul Militar "Mama Armenia" sau Muzeul de Istorie al Armeniei. Preturile biletelor de avion catre aceasta destinatie pornesc de la 300 de euro, iar costurile de cazare pot varia intre 100 si 450 de lei, in functie de standardele pe care ti le doresti.

Sursa foto principala: timeofanewera.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea