Vacante

#destinatii vacanta #resorturi hoteliere # resort hotelir #destinatii vacanta copii

Cele mai tari resorturi hoteliere dedicate familiilor cu copii

Visezi la o vacanta de vis pentru tine si familia ta? Unele resorturi hoteliere de lux s-au specializat in servicii dedicate turistilor veniti cu familia si copiii. Vei avea un incalzitor pentru biberon chiar in camera, canalele cu desene animate si bone care au grija de micutul tau pe plaja, pentru ca tu sa te relaxezi si sa inoti fara nicio grija.
 

The Hyatt Regency Sanctuary Cove


In Queensland, pe Golden Cost, se afla The Hyatt Regency Sanctuary Cove. Resortul hotelier de lux este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Australia, fiind cautat de cuplurile dornice sa-si faca nunta aici si de familiile cu copii.

Resortul detine peste 200 de camere si apartamente, teren de golf, tenis, sala gym, restaurante, baruri, un spa si un spatiu dedicat copiilor, Camp Hyatt. O echipa de profesionisti ofera copiilor o paleta de activitati de vacanta: arte, jocuri video, filme, hranirea ratelor, povesti, etc.



Sursa foto: gcsmes.org
 

Ela Quality Resort


In Belek , la numai 35 km de aeroportul Antalya, se afla unul dintre cele mai luxoase si frumoase resorturi hoteliere de 5 stele din Turcia: Ela Quality Resort. Resortul pune la dispozitia turistilor camere, apartamente, dar si vile rezidentiale. Printre localurile complexului hotelier se numara Vitamin Bar si Turkish Tea House . Restaurantele sunt specializate pe bucatarie otomana, mexicana, franceza si japoneza.

Familiile cu copii dispun de numeroase servicii pentru cei mici, inclusiv pentru copiii de doar cateva luni: 5 canale video cu desene animate, incalzitor pentru biberon, mini-milk in minibar, cereale, cutiuta muzicala pentru adormit copiii, dus pentru copii, baby phone, receptie privata pentru copii etc.



Sursa foto: arakea.be
 

Sani Beach Resort


Sani Beach Resort este un complex hotelier de lux din Halkidiki, aflat intr-o reservatie ecologica de 1000 de acri. Reservatia ofera turistilor un spatiu relaxant cu padure, plantatii de maslini si plaje nisipoase. Sani Beach Resort este un complex dedicat in special familiilor. Copiii dispun de un Kids Club pentru copii intre 4 si 12 ani, o cresa pentru copii intre 4 luni si 4 ani, piscina pentru copii, patut si scaune penru copii.

Turistii pot opta pentru junior suites cu piscina privata si spatiu pentru 2-3 adulti si 2 copii. Pe plaja, parintii isi pot lasa copiii in grija dadacelor Babe Watch puse la dispozitie de catre hotel, astfel incat adultii sa poata inota linistiti. Mini Clubul si Teenage Clubul sunt gratuite, iar The Creche este contra cost.



Sursa foto: trendymen.ru

Sursa foto principala: hoteldesigns.ne
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea